![]() |
İşte Burası Türkiye Dedirten Başka Bir Olay !... |
![]() |
![]() |
#1 | |||
[KAPLAN]
|
![]() İşte Burası Türkiye Dedirten Başka Bir Olay !...Mehmet Ali Erbil - Fıkralarla Türkiye Tartışması
Türkiye'nin belki de en ahlaksız isimlerinin başını çeken Mehmet Ali Erbil ; bu sözleri söyleme hakkını nereden buluyor acaba ! O sözleri sarfederken, orada bulunup da sessiz kalan herkez, en az onun kadar terbiyesizdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() teyonun yalanları diye bölümde yer alan kişide yalancılıktan cezaevine girmiş bi insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
Kimseyi hapse girmiş diye suçlayamayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ctn_86
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ctn_86
|
![]() ben iki programı da sevmiyorum belki yanlış anlaşılacak ama fıkralarla türkiye bana çok basit geliyor ![]() ![]() ![]() bana göre yanlış olan birşey başkasına yanlış gelmeyebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() " Zaten bir tek Fıkralarla Türkiye güzel olsa ne değişir ki " demişsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zaman sonra bakıyoruz ki, yalan dolan programlardan eser kalmamış ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ctn_86
|
![]() basit dedim evet ama özellikle vurguladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir zaman sonra bakıyoruz ki, yalan dolan programlardan eser kalmamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
asyaland
|
![]() Uzun zamandır televizyon izlemiyorum hatta Fıkralarla Türkiye adlı bir programın dahi olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim programın içeeriğiyle ilgili bilgide yazılardan ve videodan anlasılıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() Bencede herkez özgürdür istediğini izleyebilir ben mehmet ali erbilin puroğramlarını seviyordum yanlış konuşmuş kendini küçük düşürmüş üzüldüm yani
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
tatia27
|
![]() Kimseyi hapse girmiş diye suçlayamayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel tanımlamışsın ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bukettt
|
![]() videoda da ismail türütün dediği gibi espri anlayışını belden yukarı çektiği bi gerçek ![]() ![]() ![]() bencede artık nedense espri deyince çoğu kişinin aklına belden aşağı geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|