Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dayak, diş, hastasına, hekiminden

Diş Hekiminden Hastasına Dayak...

Eski 06-16-2007   #1
yosun_26

Diş Hekiminden Hastasına Dayak...

Okmeydanı'ndaki Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi olan Türkan Aktan, diş hekimi Özlem Ceylan'dan dayak yedi

B eşiktaş'ta oturan Türkan Aktan, 6 ay önce yaptırdığı dişleri rahatsızlık verince muayeneye gittiği Sağlık Bakanlığı İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde diş hekimi Özlem Ceylan tarafından dövüldü
Okmeydanı'ndaki hastanede yaptırdığı dişlerden memnun kalmayan Aktan (69), randevu alarak 8 Haziran'da kızı Adalet Aktan'la aynı hastaneye gitti Aktan'ı Ceylan muayeneye aldı Aktan, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Dişleri ne zaman yaptırdığımı sordu Bir an hatırlayamadım 'Sen bilmiyorsan ben nereden bileceğim' diye hırsla bağırdı 'Niçin bağırıyorsunuz, istemiyorum' dedim, tam koltuktan kalkarken ne olduğunu bile anlamadan 2 tokat patladı yüzümde Kollarımdan sıkıca tutup savurdu Bağırınca kızım içeri girdi Onun da saçlarını yoldu Sonra boğazıma sarıldı, beni boğmaya çalıştı"
Adalet Aktan ise "Annemin boğazını sıkıyordu Beni saçlarımdan tutup savurdu Güvenlik bizi güçlükle kurtardı Ardımızdan zımba gibi eline ne gelirse fırlatmaya başladı" dedi Başhekimle görüştüklerini belirten Türkan Aktan, "Şikâyetçi olduk Öğrendim ki, Ceylan saldırganlığıyla tanınıyor Daha önce de birkaç kişiyi dövdüğünü öğrendik

'Sorunu var sanırım'
Hastalara sert davranan iki diş hekimi daha varmış Hatta başhekim beni daha önce muayene eden doktorun ismini gördüğünde, 'Vah be teyze, sana hep manyaklar rastlamış' dedi" diye konuştu
Başhekim Abdülkadir Özkömürcü de olayı doğruladı Özkömürcü, Ceylan'ın yaklaşık 2 yıldır kendileriyle çalıştığını ve hâlâ işe gelip gittiğini ancak, kendisini hastalarla muhatap etmediklerini belirtti Özkömürcü, "Ceylan'ın, biraz rahatsız olduğunu görüyoruz, ama o bunu kabul edip doktora gitmiyor İnsanlarla sorunlar yaşıyor İlk defa fiili bir saldırganlığı oldu Önceden böyle bir şiddet girişimi olmadı" dedi
Başhekim, olaydan sonra Ceylan hakkında kendilerinin ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığını belirterek, "Aktan mizacı sert olan diş hekimlerine isabet etmiş Hiç kimsenin fiili tacize uğraması doğru değildir" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com