![]() |
7 Metre 51Santim Tırnak :D |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() 7 Metre 51Santim Tırnak :D![]() ABD'de yaşayan Lee Redmond adlı kadının sahip olduğu dünyanın en uzun tırnaklarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor ![]() El tırnaklarının toplam uzunluğu 7 metre 51 santimetreyi bulan Amerikalı kadın, uzun tırnaklarından şikayetçi olmadığını söylüyor ![]() Salt Lake City'de yaşayan Lee Redmond'un yıllardan bu yana kesmediği tırnakları ona erişilmesi oldukça zor bir rekor getirdi ![]() ![]() Guinness Rekorlar kitabına görevlileri tarafından tespit edilen tırnak uzunluklar öyle: Sağ el: Baş parmak:76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sol el: Baş parmak:80, işaret parmak 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Tırnak kraliçesi olarak nitelendirilen Lee Redmond, upuzun tırnaklarına rağmen ev işlerini aksatmadan yapabildiğini, bulaşık yıkadını, makası eline geçirmesinin zaman almasına rağmen oğlunu tıraş edebildiğini belirtirken, giyinirken zaman zaman zorlandığını söyledi ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
stubborn
|
![]() ben de katılıyorum iirençççç peki buna manikür yapan kuaför hiç bıkmıyo muymuş ömrü yetmez valla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TEMUR38
|
![]() bencede iğrenç ya o ne öle
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
doctor88
|
![]() manqakkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
rock_alltime
|
![]() ay iğrenç hakkaten yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |