Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, hatimkabe, için, imamları, telefonları

Cep Hatim-Kabe İmamları (Cep Telefonları İçin)

Eski 09-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, LG, BlacBerry, iPhone, GM Cep telefonunuzdan ister hatim yapın isterseniz Kur''an-ı Kerim dinleyin

Kabe imamlarının Muhteşem sesinden ve Kabe''den namaz esnasında yapılan kayıtla CepTelefonunuzdan veya Mp4 çalarınızdan Hatim yapabilirsiniz

Görüntülü hatim ekranında okunan kelime renk değiştiri ve okla gösterilir Okunan ayetin meali alt tarafta gösterilir

Aynı zamanda, DVD içinde bulunan Mp3 olarak Türkçe Sesli Meal ve Arapça''sını da dinleyebilirsiniz

5 Farklı Video formatı, Mp3 Arapça ve Sesli Meal bu DVD''de

Video Çözünürlüğü: 320x240 pixel

Görüntülü Video Formaları: 3GP H263, MPEG4 DVIX, H264, XVID, WMV

MP3 Sesler: Kuran-ı Kerim, Meal, Önce ayet sonra meal

Hatim Süresi: 20saat 25 dakika

Sesli Meal: 21saat 46 dakika

Sur- sure, cüz-cüz trackli

Kur''an-ı Kerim Hatmi: Kabe İmamlarından Sudeys ve Şureym''in birlikte hatim okuması Türkçe Meal Seslendirme: ProfDr Suat Yıldırım''ın Meali Hayri Akıncı tarafından seslendirildi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : DVD
  • Ses : Türkçe, Arapça
  • Video : Geniş Ekran
  • Yapım Yılı, Üretici : 2010
  • Bölge : 2
  • İzleme Grubu : PG, Değerlendirilmiş ve Sakıncalı Bulunmamış
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
8,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com