|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cep, hatimkabe, için, imamları, telefonları |
![]() |
Cep Hatim-Kabe İmamları (Cep Telefonları İçin) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Hatim-Kabe İmamları (Cep Telefonları İçin)Cep Hatim-Kabe İmamları (Cep Telefonları İçin) NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, LG, BlacBerry, iPhone, GM Cep telefonunuzdan ister hatim yapın isterseniz Kur''an-ı Kerim dinleyin ![]() Kabe imamlarının Muhteşem sesinden ve Kabe''den namaz esnasında yapılan kayıtla CepTelefonunuzdan veya Mp4 çalarınızdan Hatim yapabilirsiniz ![]() Görüntülü hatim ekranında okunan kelime renk değiştiri ve okla gösterilir ![]() ![]() Aynı zamanda, DVD içinde bulunan Mp3 olarak Türkçe Sesli Meal ve Arapça''sını da dinleyebilirsiniz ![]() 5 Farklı Video formatı, Mp3 Arapça ve Sesli Meal bu DVD''de ![]() Video Çözünürlüğü: 320x240 pixel Görüntülü Video Formaları: 3GP H263, MPEG4 DVIX, H264, XVID, WMV MP3 Sesler: Kuran-ı Kerim, Meal, Önce ayet sonra meal Hatim Süresi: 20saat 25 dakika Sesli Meal: 21saat 46 dakika Sur- sure, cüz-cüz trackli Kur''an-ı Kerim Hatmi: Kabe İmamlarından Sudeys ve Şureym''in birlikte hatim okuması Türkçe Meal Seslendirme: Prof ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 13 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|