Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
behzat, gömdüm, kalbime

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

Eski 09-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm

Yapılan bir ihbar üzerine Gençlik Parkı’na giden cinayet büro ekipleri, gömülü bir tabut bulurlar Tabutun içinde yaşlı bir kadın vardır Yapılan ilk incelemede kadının canlı canlı gömüldüğü ortaya çıkar Hayata karşı işlenen suçlar uzmanı Behzat Ç, ilk defa böyle bir cinayetle karşılaşmaktadır

Şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken bir görgü tanığına ulaşırlar ve Behzat Ç araştırmalarını derinleştirdikçe emniyet içinde yasa dışı yollarla faaliyet gösteren bir örgütün varlığına ulaşır Bu örgüt 90’lı yıllarda pek çok yargısız infaz yapmıştır O zaman alt kademelerde görev yapan bu örgüt elemanları şimdi üst mevkilere gelmiştir Dolayısıyla bu olayın ortaya çıkmasını istememektedirler Behzat Ç, bir yandan gizemli ve zeki bir katil olan Red Kit’e ulaşmaya çalışır, diğer yandan ise bu olayların açığa çıkmasını istemeyen gizli örgütten kendisini ve ekibini korumaya çalışmaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Disk Seçenekleri : VCD
  • Format : VCD
  • Ses : Türkçe
  • Video : 4:3 Full Screen
  • Yapım Yılı, Üretici : 2011
  • Süre : 107 Dk
  • İzleme Grubu : NR, Sınıflandırılmamış
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 13092012
10,38 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com