Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canlı, cdarşiv, fasıl

Canlı Fasıl (5 Cd)(arşiv Iı) (cd)

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

6CD
Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten Usandı Artık (Koro), Bir Gönül Vardı Bende (Koro), Baharın Gülleri Açtı (Koro), Yasemen (Solo:Neveser Gerginok), Açılan Bir Gül Gibi Gir Kalbe (Koro), Dua (Solo:Müzeyyen Pınar), Bu Kadar Yürekten Çağırma Beni (Koro), Gül Ağacı (Solo:Arzu Kopuz), Eski Dostlar (Koro), Kanun Taksim (Kanun:Göksel Kartal), Şaçların Tarumar (Koro), Sensiz Kalan Gönlümde (Koro), Unut Beni Kalbimdeki Hicranla (Koro), Ömrümce Hep (Koro), Nihansın Dideden Ey Serv-i Nazım (Koro), Kara Gözlüm Efkarlanma (Koro), Ben Kalender Meşrebim-Kanto (Koro), Adana nın Yolları Taştan (Koro), Rüya Gibi Her Hatıra-Kanto (Koro)
7CD
İncecikten Bir Kar Yağar (Koro), Kapat Gözlerini Kimse Görmesin (Koro), Buruk Acı (Koro), Karam (Koro), İzmirin Kavakları (Koro), Kıskanırım Seni Ben (Koro), Benim Sen Nemsin Ey Dilber (Koro), Seni Her Dem Arıyorum (Koro), Peşrev, Suy-i Kağıthanede (Koro), Ayrılık Yaman Kelime (Koro), Bir Rüzgardır Gelir Geçer Sanmıştım (Solo:Atakan Akdaş), Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim (Koro-Solo: Burhan Tüzer), Leyla Bir Özge Candır (Koro), Ölürsem Yazıktır Sana Kanmadan (Koro), Olmaz İlaç Sine-i (Koro)
8CD
Ud Taksim (Ud:Yıldıran Güz), Ezelden Aşinanım Ben Ezelden (Koro), Kanun Taksim (Kanun:Göksel Kartal), Hem Cemalin (Koro), Keman Taksim (Keman:Ömer Öcal), Geçti Sevdalarla Ömrüm (Solo:Neveser Gerginok), Klarnet Taksim (Klarnet:Şükrü Kabacı), Senden Bilirim Yok Bana Faide (Solo:Atakan Akdaş), Hicran Oku Sinem Deler (Koro), Edalı Bir Yosma Kararım Aldı (Koro), Sinemde Bir Tutuşmuş (Koro), Tez Geçse De Her Sevgide (Koro), Köşküm Var Deryaya Karşı (Koro), Yanık Ömer (Solo:Neveser Gerginok), İçtim Suyunu Şu Coşkun Derenin (Koro), Menekşe Kokulu Yarim (Koro), Keklik Dağlarda Çağılar (Koro), Ağlama Yar Ağlama (Koro), Şu Dağları Delmeli (Makam:Gerdaniye-Koro), Saza Niye Gelmedin (Koro), A Fadimem (Koro), Haticem, Dağlar Kızı Reyhan (Koro)
9CD
Kanun Taksim (Kanun:Göksel Kartal), Seni Herkesden Kıskanıyorum (Koro), Güle Sorma O Bilmez Aşkı Sevdayı (Koro), Mendilimin Yeşili (Aman Doktor)(Koro), Uzayıp Giden Tren Yolları (Koro), Keman Taksim (Keman:Ömer Öcal), Neydin Güzelim (Koro), Öyle Bir Afet-i Yekta-yı Emelsin (Solo:Neverser Gerginok), Klarnet Taksim(Klarnet:Şükrü Kabacı), Bir Nigah Et (Solo:Neverser Gerginok), Ud Taksim (Ud:Yıldıran Güz), Semt-i Dildare Bu Demler (Solo:Atakan Akdaş), Bir Esmere Gönül Verdim (Koro), Bir Dalda İki Kiraz (Koro), Aksaray dan Geçer İken (Makam:Dügah)(Koro), Daracık Sokaklar (Yüksek Minare)(Koro), Kara Gözlü Çingenem (Koro)
10CD
Peşrev, Varmı Hacet Söyleyim (Koro), Rüzgar Söylüyor Şimdi O Yerlerde (Koro), Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın (Koro), Bağa Girdim Kamışa (Makam:Kürdili Hicazkar)(Koro), Klarnet Taksim (Klarnet:Şükrü Kabacı), Unutulmuş Ne Varsa (Solo:Neveser Gerginok), Sefalar Getirdiniz Sefa Geldiniz (Makam:Kürdili Hicazkar)(Koro), Ah Bu Şarkıların Gözü (Makam:Kürdili Hicazkar)(Koro), İstanbul Sokakları (Koro), Sarmaşık Gülleri (Koro), Geçmesin Günümüz (Makam:Kürdili Hicazkar)(Koro), Neredesin (Koro), Neyleyim (Solo:Arzu Kopuz), Çile Bülbülüm Çile (Koro), İçin İçin Yanıyor (Koro), Karşıyaka daİzmir in Gülü (Makam:Kürdili Hicazkar)(Koro), Ay Doğdu Batmadımı (Koro), İşte Seni Seven Benim (Koro), Batan Gün Kana Benziyor (Solo:Aslı Gün), Zeynebim (Koro), İstanbul dan Üsküdara (Koro), Çayır İnce Biçemedim (Koro) ,

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
24,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com