|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arşiv, besteciler, milhan, serisi, unutulmayan |
![]() |
Unutulmayan Besteciler Arşiv Serisi 1 (6 Cd) (milhan) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutulmayan Besteciler Arşiv Serisi 1 (6 Cd) (milhan)Unutulmayan Besteciler Arşiv Serisi 1 (6 Cd) (milhan) MÜNİR NURETTİN SELÇUK Dönülmez Aşkın UfkundayızSöyle Sevgili Sevgili SöyleYok Başka Yerin Lütfü (Kalamış)Gül Yüzünde GöreliBahçemde AçılmazBu yılda Böyle GeçtiKemençe TaksimiGittinde BıraktınAşıka Bağdat SorulmazNey TaksimiErdi Bahar Sardı YineUd TaksimiBilmem Bu Gönülle Ben SELAHATTİN PINAR Hayal Deryasınabir bahar AkşamıGecenin Mateminikanun TaksimiNereden Sevdim O Zalim KadınıGeçti ÖmrümBen Yürürüm Yane YaneUd TAksimianladım SevmeyeceksinAylar GeçiyorNe Demiştin Niçin CaydınNey TaksimiBakışı çağırır CEVDET ÇAĞLA Şu Göğsüm Yırtılıp BaksanSeni Coşkun SularınKanun TaksimiBana bir ZalimiSazın Gibi Al SineneKemençe TaksimiGül Açar Bülbül Öterİftirakınla EfendimBak Bahta Da İkbaleUd TaksimiBaharda Bu Yılbir Derd Gibi AkşamNey Taksimigüzel Mersin ŞEVKİ BEY Hicran Oku Sinem DelerDil Yaresini AndıracakNey TaksimiHastasın ZannımGönlümü Duçar EdenKanun TaksimiNedendir Bu Dil-i ZarınÜlfet EtsemYar İleAffeyle SuçumUd TaksimiDuçar-ı Hicr-i yar OlalıNedir Bu HaletinKemençe TaksimiKüşade Talim ŞERİF İÇLİ Hala Acıyor Gözlerinin Yaktığı YerlerKanun TaksimiGözlerin Hayran BakarmışKemençe TaksimiHicran Yine HicranEmeller Aldatıp Avutmuş beniMest Oldu Gönülderdimi Ummana DöktümUd TaksimiTürlü derde Ben Deva BuldumKemençe TaksimiEzelden AşinanımKanun TaksimiAlamam Doğrusu Dest-i Emelegece Sahilden Açıp OSMAN NİHAT AKIN[*]Körfezdeki Dalgın Suya Bir BakBir İhtimal daha VarGözemi Geldim?Kanun TaksimiGüzel Bir Göz Beni AttıYine Bu Yıl Ada SensizNe Müşkülmüş Seni SevmekCevrin Yeter ArtıkEllere Uzaktan BakKemençe TaksimiGirdim Yarin BahçesineSeyre Daldık Gonce-i Handanı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 39,53 TL |
![]() |
![]() |
|