Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşiv, besteciler, milhan, serisi, unutulmayan

Unutulmayan Besteciler Arşiv Serisi 1 (6 Cd) (milhan)

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

MÜNİR NURETTİN SELÇUK
Dönülmez Aşkın UfkundayızSöyle Sevgili Sevgili SöyleYok Başka Yerin Lütfü (Kalamış)Gül Yüzünde GöreliBahçemde AçılmazBu yılda Böyle GeçtiKemençe TaksimiGittinde BıraktınAşıka Bağdat SorulmazNey TaksimiErdi Bahar Sardı YineUd TaksimiBilmem Bu Gönülle Ben
SELAHATTİN PINAR
Hayal Deryasınabir bahar AkşamıGecenin Mateminikanun TaksimiNereden Sevdim O Zalim KadınıGeçti ÖmrümBen Yürürüm Yane YaneUd TAksimianladım SevmeyeceksinAylar GeçiyorNe Demiştin Niçin CaydınNey TaksimiBakışı çağırır
CEVDET ÇAĞLA
Şu Göğsüm Yırtılıp BaksanSeni Coşkun SularınKanun TaksimiBana bir ZalimiSazın Gibi Al SineneKemençe TaksimiGül Açar Bülbül Öterİftirakınla EfendimBak Bahta Da İkbaleUd TaksimiBaharda Bu Yılbir Derd Gibi AkşamNey Taksimigüzel Mersin
ŞEVKİ BEY
Hicran Oku Sinem DelerDil Yaresini AndıracakNey TaksimiHastasın ZannımGönlümü Duçar EdenKanun TaksimiNedendir Bu Dil-i ZarınÜlfet EtsemYar İleAffeyle SuçumUd TaksimiDuçar-ı Hicr-i yar OlalıNedir Bu HaletinKemençe TaksimiKüşade Talim
ŞERİF İÇLİ
Hala Acıyor Gözlerinin Yaktığı YerlerKanun TaksimiGözlerin Hayran BakarmışKemençe TaksimiHicran Yine HicranEmeller Aldatıp Avutmuş beniMest Oldu Gönülderdimi Ummana DöktümUd TaksimiTürlü derde Ben Deva BuldumKemençe TaksimiEzelden AşinanımKanun TaksimiAlamam Doğrusu Dest-i Emelegece Sahilden Açıp
OSMAN NİHAT AKIN[*]Körfezdeki Dalgın Suya Bir BakBir İhtimal daha VarGözemi Geldim?Kanun TaksimiGüzel Bir Göz Beni AttıYine Bu Yıl Ada SensizNe Müşkülmüş Seni SevmekCevrin Yeter ArtıkEllere Uzaktan BakKemençe TaksimiGirdim Yarin BahçesineSeyre Daldık Gonce-i Handanı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
39,53 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com