Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, hırsız, kanunu, polis

Hırsız Polis ( Aşkın Kanunu ) -cd

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Kaderin hırsızlığa mahkum ettiği bir genç kız MAVİ…
İdealleri olan ama uygulamaların,hayal kırıklığına uğrattığı genç komiser ÇINAR…
Yaşamının ona sundukları ile şaşırtıcı bir zekaya sahip mahallenin
şeytani çete reisi AKSAK…
Alışılmışın dışında işlenen konusuyla dikkatleri çeken “Hırsız Polis” dizisinin karakterleri MAVİ, ÇINAR ve AKSAK…
Ve onların ilgiliyle izlenen “İMKANSIZ” aşkları,
“Aşkın Kanunu Olmaz” dedirten hikayesi…
Dizinin müziklerini yapan Orient Expressions’un aranjörlüğünde gerçekleşen albümde yirmi üç eser yeralıyor Albümde dizide kullanılan enstürmantal eserlerin dışında, vokalli çalışmalarda bulunuyor Son günlerde herkesin dilinde, imkansız aşkın hikayesini anlatan “Sen imkansızın, sensizlik imkansız aşk imkansız” şarkısı…Sözlerini Neşe Şen’in yazdığı bu şarkıyı bestecisi Cem Yıldız seslendiriyor Funda Arar yorumuyla dinlediğimiz herkesin merak ettiği “Kelepçeliyim ben sana”, yine Cem Yıldız yorumuyla “Şemsiyemin ucu kare” adlı türkü ve dizide MAVİ’ nin çocukken annesinin ona mırıldandığı küçük bir ninni “HIRSIZ POLİS” albümünü renklendiriyor Ayrıca dizinin hafızamızda yereden Aksak’ın babasıyla olan konuşması (Balıkçılar yatağında ölmez), ÇINAR’ın Mavi’ye olan aşkını anlattığı (Karpuz Çekirdeği) bir bölümde bulunuyor…
HIRSIZ POLİS BALIKÇI YATAĞINDA ÖLMEZ
İMKANSIZ AŞK YANIBAŞIMIZDA KELEPÇELİYİM BEN SANA
HIRSIZ KIZ RUS RULETİ İLAN-I AŞK ÜMİTSİZ’'İM SONBAHAR KASA HIRSIZLARI ŞEMSİYEMİN UCU KARE ŞIPIDIK
KOYU MAVİ ÇARESİZLER AŞKIN YAŞI YOKTUR MASUMLAR
KARPUZ ÇEKİRDEĞİ NOSTALJİ BU DÜNYA BERBAT İHANET
ÖLÜME AĞLAMA YAKIŞIR UYU YAVRUM

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
9,05 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com