Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
meyhane, şarkıları

Meyhane Şarkıları 1 + 2

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meyhane Şarkıları 1 + 2

Meyhane Şarkıları 1 + 2
[*] MEYHANE ŞARKILARI 6 CD BİRARADA (CD) 1CD AGOPUN MEYHANESİ
MAKBER(HER YER KARANLIK), SAÇLARIN TARUMAR, HÜSEYNİ TAKSİMİ(TAMBUR İLE), SENDEN BİLİRİM, BENZEMEZ KİMSE SANA, MADEM KÜSTÜN DARGINDIN, AĞACIN ALTI, KARAM, AKASYALAR AÇARKEN, BİR BAHAR AKŞAMI, ADALARDAN BİR YAR GELİR, ADA SAHİLLERİNDE, YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE, SAZLAR ÇALINIR, ÇİLE BÜLBÜLÜM, HİCAZ PEŞREV 2CD KALLAVİ MEYHANESİ
NEREDEN SEVDİM O ZALİM KADINI, AGORA MEYHANESİ, SÖYLEYEMEM DERDİMİ, ŞİMDİ UAZAKLARDASIN, GÜLŞEN-İ HÜSNÜNE KİMLER VARIYOR, BEN GAMLI HAZAN SENSE BAHAR, O AĞACIN ALTI, ŞU GELEN ATLIMIDIR, YÜRÜ DİLBER YÜRÜ, GÖZLERİN BİR İÇİM SU, YILDIZLI SEMALARDA, ÇAMLICA YOLUNDA, DÜN GECE MEHTABA, GÖNLÜM SEHER YELİ, BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE, KALBİMİ KIRA KIRA, İÇİN İÇİN YANIYOR 3 CD KÖR NİKO NUN MEYHANESİ
HER MEVSİM İÇİMDEN GELİP GEÇERSİN, SENDEN BİLİRİM YOK BANA FAYDA, YADELER ALDI BENİ, HAVADA BULUT YOK, GÜN BATARKEN GEL, KARA BULUTLARI KALDIR ARADAN, ELA GÖZLERİNE KURBAN OLURUM, ERKİLET GÜZELİ, DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIZ, LEYLA BİR ÖZGE CANDIR, ENGİNDE YAVAŞ YAVAŞ, NASIL GEÇTİ HABERSİZ, ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ, RÜZGAR SÖYLÜYOR ŞİMDİ O YERLERDE, YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE, ADADAN BİR YAR GELİR, ADA SAHİLLERİNDE, SAZLAR ÇALINIR, SENEDE BİR GÜN, KARANFİL OYLUM OYLUM 4CD TOPAL YORGO NUN MEYHANESİ
BİR BAHAR AKŞAMI, HİCAZ PEŞREV(YALAN), YEMENİNDE GÜL OYA, ARABAYA TAŞ KOYDUM, ARTIK BU SOLAN BAHÇEDE, ODASINA GİRDİM, DARACIK SOKAKLAR, SÖYLEYEMEM DERDİMİ, MENEKŞE KOKULU, YİNE BU YIL, TELGRAFIN TELLERİNE, HASTAYIM YANIYORUM, KADİFEDEN KESESİ, YANGIN OLUR/FINDIKLI 5CD MADAM DESPİNA MEYHANESİ
SENİN SESİNİ, KARA BAHTIM, PİŞMAN OLURDA, LEYLA ÖZGE BİR CANDIR, HER GECE YOLLARDA, ÖMRÜMÜZÜN SON DEMİ, BEKLERİM BU SAHİLLERDE, UNUTTURAMAZ SENİ, KİMSEYE ETMEM ŞİKAYET, DOYAMADIM SANA, BİR DEMET YASEMEN, GÖZLEMİ GELDİK, YİNE BU YILLARDA SENSİZ, BEKLEDİMDE GELMEDİN, HATIRLA EY PERİ, YEMENİ BAĞLAMIŞ6CD KUMKAPI MEYHANESİ
SEVMEK ACI BİR ARZU, SENİ BEN ELLERİN, AVUŞLARIMDA HALA, BAĞA GİRDİM, BENİM GÜZEL MANOLYAM, SEN GÖZLERİNE, GEÇMESİN GÜNÜMÜZ, KARŞIYAKADA İZMİR2 İN GÜLÜ, HANİ YA SEN BENİMDİN, SÖYLEMEM DERDİMİ, KIRMIZI GÜLÜN ALI VAR, DAĞLAR DAĞLAR VİRAN DAĞLAR, MUHABBET BAĞINA GİRDİM, ERKİLET GÜZELİ, YAR SAÇLARIN, VARDAR OVASI, PENCERE AÇILDI
MEYHANE ŞARKILARI 6 CD BİRARADA 2 SET CD 7 ALEKO''NUN MEYHANESİ Gönül Aşkınla
Bir Gönül Vardı
Klarnet taksimi
Dua
Ud Taksimi
Keklik Dağlarda Çağılar
Geçmesin Günümüz
klarnet taksimi
Geçti Sevdalarla Ömrüm
Rüzgar Söylüyor
Bir Kızıl Gonca
İstanbul''dan Üsküdar''a
Çayır İnce Biçemedim
bağa Girdim Kamışa
İçin İçin Yanıyor
Hani ya Sen Benimdin
Seni Ben Ellerin Olsun
Klarnet Taksimi
Şen Gözlerinde
CD 8 GALATA MEYHANESİAnlatılmaz Bir Dert İle
Ne Günah Etse
Yine Hazan Mevsimi
Senden Ayrı Yaşayamam
Belki Bir Sabah Gideceksin
Ben Küskünüm Feleğe
Ham Meyva
Ağlar Gezerim
Açık Bırak Pencereni
İnleyen Nameler
Yıldızlı Semalar
Pişman Olurda Bir gün
Seni Çılgın Gibi Sevdim
Asker Oldum Piyade
CD 9 TODORİ''NİN MEYHANESİBenim Sen Nemsin Ey Dilber
Seni Her Dem Arıyorum
Süy-i kağıthanede
Olmaz ilaç
kanun Taksimi
Neydin Güzelim
Öyle Bir Afet-i Yekta
Bir Nigah Et
Semti Dildare Bu Demler
Senden Bilirim
Ezelden Aşinayım
Hicran Oku
Edalı Bir Yosma
Sinemde Tutuşmuş
İçtim Suyunu
A Fadimem
CD 10 HRİSTO''NUN MEYHANESİSaçların Tarumar
Sensizkalan Gönlümde
Unut Beni
Ömrümce Hep Adım Adım
Ah Bu Şarkıların
İstanbul Sokakları
Unutulmuş Ne Varsa
Çile Bülbülüm Çile
Uzayıp Giden Tren Yolları
Mendilimin Yeşili
Kapat Gözlerini (Bak Yeşil Yeşil)
Ayrılık Yaman Kelime
Ben Seni Unutmak İçin
Karam
CD 11 SOTİRİ''NİN MEYHANESİPeşrev
Varmı Hacet
Nerdesin
Yasemen
Yemin Ettim Bir Kere
Bir Esmere Gönül Verdim
Bir Dalda İki kiraz
Yanık Ömer
İzmir''in Kavakları
Ölürsem Yazıktır
Olmaz İlaç
Saza Niye gelmedin
Menekşe Gözlerde
Uyu Demeye Geldim
Adanın Yolları Taştan
CD 12 MOİS''İN MEYHANESİAkşam Oldu Hüzünlendim
Enginde yavaş Yavaş
Elveda Meyhaneci
Burası Muştur
Mehtaplı Gecelerde
kara Bulutları Kaldır Aradan
Pişman Olurda Bir Gün
Yıldızlı Semalarda
Kırmızı Gül Demet Demet
Hicran Oku
At Kadehi Elinden

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
46,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com