![]() |
Meyhane Şarkıları 1 + 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyhane Şarkıları 1 + 2Meyhane Şarkıları 1 + 2 [*] MEYHANE ŞARKILARI 6 CD BİRARADA (CD) 1 ![]() MAKBER(HER YER KARANLIK), SAÇLARIN TARUMAR, HÜSEYNİ TAKSİMİ(TAMBUR İLE), SENDEN BİLİRİM, BENZEMEZ KİMSE SANA, MADEM KÜSTÜN DARGINDIN, AĞACIN ALTI, KARAM, AKASYALAR AÇARKEN, BİR BAHAR AKŞAMI, ADALARDAN BİR YAR GELİR, ADA SAHİLLERİNDE, YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE, SAZLAR ÇALINIR, ÇİLE BÜLBÜLÜM, HİCAZ PEŞREV 2 ![]() NEREDEN SEVDİM O ZALİM KADINI, AGORA MEYHANESİ, SÖYLEYEMEM DERDİMİ, ŞİMDİ UAZAKLARDASIN, GÜLŞEN-İ HÜSNÜNE KİMLER VARIYOR, BEN GAMLI HAZAN SENSE BAHAR, O AĞACIN ALTI, ŞU GELEN ATLIMIDIR, YÜRÜ DİLBER YÜRÜ, GÖZLERİN BİR İÇİM SU, YILDIZLI SEMALARDA, ÇAMLICA YOLUNDA, DÜN GECE MEHTABA, GÖNLÜM SEHER YELİ, BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE, KALBİMİ KIRA KIRA, İÇİN İÇİN YANIYOR 3 ![]() HER MEVSİM İÇİMDEN GELİP GEÇERSİN, SENDEN BİLİRİM YOK BANA FAYDA, YADELER ALDI BENİ, HAVADA BULUT YOK, GÜN BATARKEN GEL, KARA BULUTLARI KALDIR ARADAN, ELA GÖZLERİNE KURBAN OLURUM, ERKİLET GÜZELİ, DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIZ, LEYLA BİR ÖZGE CANDIR, ENGİNDE YAVAŞ YAVAŞ, NASIL GEÇTİ HABERSİZ, ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ, RÜZGAR SÖYLÜYOR ŞİMDİ O YERLERDE, YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE, ADADAN BİR YAR GELİR, ADA SAHİLLERİNDE, SAZLAR ÇALINIR, SENEDE BİR GÜN, KARANFİL OYLUM OYLUM 4 ![]() BİR BAHAR AKŞAMI, HİCAZ PEŞREV(YALAN), YEMENİNDE GÜL OYA, ARABAYA TAŞ KOYDUM, ARTIK BU SOLAN BAHÇEDE, ODASINA GİRDİM, DARACIK SOKAKLAR, SÖYLEYEMEM DERDİMİ, MENEKŞE KOKULU, YİNE BU YIL, TELGRAFIN TELLERİNE, HASTAYIM YANIYORUM, KADİFEDEN KESESİ, YANGIN OLUR/FINDIKLI 5 ![]() SENİN SESİNİ, KARA BAHTIM, PİŞMAN OLURDA, LEYLA ÖZGE BİR CANDIR, HER GECE YOLLARDA, ÖMRÜMÜZÜN SON DEMİ, BEKLERİM BU SAHİLLERDE, UNUTTURAMAZ SENİ, KİMSEYE ETMEM ŞİKAYET, DOYAMADIM SANA, BİR DEMET YASEMEN, GÖZLEMİ GELDİK, YİNE BU YILLARDA SENSİZ, BEKLEDİMDE GELMEDİN, HATIRLA EY PERİ, YEMENİ BAĞLAMIŞ6 ![]() SEVMEK ACI BİR ARZU, SENİ BEN ELLERİN, AVUŞLARIMDA HALA, BAĞA GİRDİM, BENİM GÜZEL MANOLYAM, SEN GÖZLERİNE, GEÇMESİN GÜNÜMÜZ, KARŞIYAKADA İZMİR2 İN GÜLÜ, HANİ YA SEN BENİMDİN, SÖYLEMEM DERDİMİ, KIRMIZI GÜLÜN ALI VAR, DAĞLAR DAĞLAR VİRAN DAĞLAR, MUHABBET BAĞINA GİRDİM, ERKİLET GÜZELİ, YAR SAÇLARIN, VARDAR OVASI, PENCERE AÇILDI MEYHANE ŞARKILARI 6 CD BİRARADA 2 ![]() Bir Gönül Vardı Klarnet taksimi Dua Ud Taksimi Keklik Dağlarda Çağılar Geçmesin Günümüz klarnet taksimi Geçti Sevdalarla Ömrüm Rüzgar Söylüyor Bir Kızıl Gonca İstanbul''dan Üsküdar''a Çayır İnce Biçemedim bağa Girdim Kamışa İçin İçin Yanıyor Hani ya Sen Benimdin Seni Ben Ellerin Olsun Klarnet Taksimi Şen Gözlerinde CD 8 GALATA MEYHANESİAnlatılmaz Bir Dert İle Ne Günah Etse Yine Hazan Mevsimi Senden Ayrı Yaşayamam Belki Bir Sabah Gideceksin Ben Küskünüm Feleğe Ham Meyva Ağlar Gezerim Açık Bırak Pencereni İnleyen Nameler Yıldızlı Semalar Pişman Olurda Bir gün Seni Çılgın Gibi Sevdim Asker Oldum Piyade CD 9 TODORİ''NİN MEYHANESİBenim Sen Nemsin Ey Dilber Seni Her Dem Arıyorum Süy-i kağıthanede Olmaz ilaç kanun Taksimi Neydin Güzelim Öyle Bir Afet-i Yekta Bir Nigah Et Semti Dildare Bu Demler Senden Bilirim Ezelden Aşinayım Hicran Oku Edalı Bir Yosma Sinemde Tutuşmuş İçtim Suyunu A Fadimem CD 10 HRİSTO''NUN MEYHANESİSaçların Tarumar Sensizkalan Gönlümde Unut Beni Ömrümce Hep Adım Adım Ah Bu Şarkıların İstanbul Sokakları Unutulmuş Ne Varsa Çile Bülbülüm Çile Uzayıp Giden Tren Yolları Mendilimin Yeşili Kapat Gözlerini (Bak Yeşil Yeşil) Ayrılık Yaman Kelime Ben Seni Unutmak İçin Karam CD 11 SOTİRİ''NİN MEYHANESİPeşrev Varmı Hacet Nerdesin Yasemen Yemin Ettim Bir Kere Bir Esmere Gönül Verdim Bir Dalda İki kiraz Yanık Ömer İzmir''in Kavakları Ölürsem Yazıktır Olmaz İlaç Saza Niye gelmedin Menekşe Gözlerde Uyu Demeye Geldim Adanın Yolları Taştan CD 12 MOİS''İN MEYHANESİAkşam Oldu Hüzünlendim Enginde yavaş Yavaş Elveda Meyhaneci Burası Muştur Mehtaplı Gecelerde kara Bulutları Kaldır Aradan Pişman Olurda Bir Gün Yıldızlı Semalarda Kırmızı Gül Demet Demet Hicran Oku At Kadehi Elinden Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 46,00 TL |
![]() |
![]() |
|