Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitti, cepkin, hayko, tanışma

Hayko Cepkin -Tanışma Bitti

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şiddet içerikli hafif batı müziği!
İlk albümü “Sakin Olmam Lazım” ve bugüne kadar verdiği konser&sahne performanları ile müzik medyası ve dinleyici kitlesi tarafından kabul ve destek gören Hayko Cepkin, yeni albümü ile farklı bir çizginin öncüsü olma yolunda ilerlemeye devam ediyor!
Eylül ayından beri çalışmaları devam eden “Tanışma Bitti” isimli yeni albüm Nisan sonu yayımlanıyor! Tüm beste, söz ve aranjeleri Cepkin’e ait 11 şarkı ve
5 intro’dan oluşan albüm müzikal açıdan çok daha sert olmasına rağmen, senfonik geçişleri ile zengin bir alt yapıya sahip
Albümün genel konsepti korku İşlenen ana tema ise genel olarak insanlığın kendi kişisel korkuları ve kaybetmek
“Bu albümde anlatmak istediğim herşey zaten bugüne kadar defalarca söylendi Bu sebeple tonlamada farklılık arayışına girdim ve kendime korkuyu daha yakın buldum Öfkeyi ve korkuyu doğru yere kanalize edebilirsek güçlü bir enerji ile ruhen daha serbest kalabiliriz” – Hayko Cepkin

Grup Üyeleri;
Klavye & Vokal: Hayko Cepkin
Davul - Murat Cem Ergül
Gitar - Umut Töre
Bass - Poyraz Kılıç

1Yalnız Kalsın Intro
2Yalnız Kalsın
3777 Intro
4777
5Bertaraf Et
6Sonra Görüşelim
7Sıkı Tutun Intro
8Sıkı Tutun
9Kaos Intro
10Kaos
11Ölüyorum
12Siren
13Melekler Intro
14Melekler
15Bilmezsin
16Bonus

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
7,65 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com