![]() |
Yeni Sesler 2 - Safiye Ayla / Zeki Müren |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Sesler 2 - Safiye Ayla / Zeki MürenYeni Sesler 2 - Safiye Ayla / Zeki Müren Eser: Kalbim Yine Üzgün Seni Andımda Derinden / Selahattin Pınar Sanatçı: Ayşegül Keskinkılıç Eser: Bakışı Çağırır Beni Uzaktan / Selahattin Pınar Sanatçı: Çağatay Azkur Eser: Kırdın Ümidimi / Mehmet Fehmi Tokay Sanatçı: Gülşah Çubukçuoğlu Eser: Aşkınla Sürünsem / Selahattin Pınar Sanatçı: Levent Güler Eser: Yanık Ömer / Sadettin Kaynak Sanatçı: Melek Acar Eser: Aylar Geçiyor Sen Bana Hala Geleceksin / Selahattin Pınar Sanatçı: Özge Zeybek Eser: Ser-i Zülf-ü Anberini Yüzüne Nikab Edersin / Dede Efendi Sanatçı: Aslıhan Ergişi Eser: Harab-ı Deşt-i Gamdır / Hacı Arif Bey Sanatçı: Elvan Özbican Eser: Aşkın Bana Bir Gizli Elem Oldu Güzel Yar / Rakım Elkutlu Sanatçı: Faruk Onar Korzay Eser: Bitmez Tükenmez Bu Dert, Ömür Diyorlar Buna / Selahattin İçli Sanatçı: Fatih Çavuşoğlu Eser: Leyla Acep Neden Ses Vermiyor Feryadıma / Sadettin Kaynak Sanatçı: Meltem Macit Eser: Menekşelendi Sular / Sadettin Kaynak Sanatçı: Merve Sezen Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 9,61 TL |
![]() |
![]() |
|