Powertürk Müzik Ödülleri 2008 |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Powertürk Müzik Ödülleri 2008Powertürk Müzik Ödülleri 2008 POWERTÜRK MÜZİK ÖDÜLLERİ 2008 Son günlerin en güzel şarkılarını bir araya getiren 2 CD den oluşan “yılın karışık albümü” geliyor! Uzun zamandır beklenen albüm, 19 Şubat''ta ikincisi gerçekleştirilecek Powertürk Müzik Ödülleri Gecesi’nin hemen ardından müzik marketlerde… Türkiye’nin önde gelen plak şirketlerini bir araya getirerek Türkiye’nin en ünlü sanatçılarını; albümlerindeki öne çıkan şarkılarıyla bir albümde toplayan ‘Powertürk Müzik Ödülleri 2008’ adeta bir yıldızlar geçidi Şebnem Ferah,Yalın,Nev,Kenan Doğulu, Sezen Aksu,Gripin,Demet Akalın,Sıla gibi çok ünlü sanatçıların yer aldığı albümde 29parça bulunuyor Pasaj Müzik etiketi ile piyasaya çıkan ve birbirinden ünlü sanatçılardan oluşan albümde bakın kimler, hangi şarkılarla yer alıyor CD1 ASFALT DÜNYA BENİ SEVERMİŞ O BENDENİZ & HARUN KOLÇAK BİRİ VAR BENGÜ & SERDAR ORTAÇ KORKMA KALBİM CEM ÖZKAN DÖN BANA DEMET AKALIN TATİL ELİF TURAN BÜYÜT İSTERSEN EMRE ALTUĞ ORTAM İNSANI ENBE ORKESTRASI&MUSTAFA CECELİ UNUTAMAM FATİH ERKOÇ ANI FUNDA ARAR KARAYA VURAN GEMİLER GÖKÇE ARADIM SENİ GRİPİN & EMRE AYDIN SENSİZ İSTANBUL''A DÜŞMANIM GÜLŞEN E BİLEMEM ARTIK HEPSI İKİ KELİME IZEL GURUR CD2 KENAN DOGULU AŞK KOKUSU KEREMCEM AŞK BİTTİ MALT DEPREM MİRKELAM ELMA DEĞİL AYVA MURAT BOZ PÜF NEV SUKUT-U HAYAL NİL KARAİBRAHİMGİL BU MUDUR ÖZGÜN KIVIRIR SEZEN AKSU İKİLİ DELİLİK SILA&KENAN DOĞULU DAN SONRA ŞEBNEM FERAH SİL BAŞTAN YALIN HERŞEY SENSİN YAŞAR SEVDA SİNEMALARDA ZAKKUM&TEOMAN ZEHR-İ ZAKKUM Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 12,98 TL |
|