|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksu, arşiv, kaybolmayan, serisi, sezen, vol, yıllar |
![]() |
Sezen Aksu - Kaybolmayan Yıllar Arşiv Serisi Vol 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu - Kaybolmayan Yıllar Arşiv Serisi Vol 1Sezen Aksu - Kaybolmayan Yıllar Arşiv Serisi Vol 1 6 CD''Lİ ÖZEL SEZEN AKSU KAYBOLMAYAN YILLAR ARŞİV SERİSİ VOL 1: CD 1: Allahaısmarladık 1977 + 45''likler (1976 - 1979) Allahaismarladok Kendi Kendime Haydi Söle Uzun Lafın Kısası Seni Gidi Vurdumduymaz Gecen Yaz Gözlerindeki Bulut Söyle Kimsin Alev Alev Olmaz Olsun Allah Askina (1979 45''lik -2 - A) Ilk Gün Gibi (1979 45''lik -1 - A) Yalanci (1979 45''lik -1-B) Kusura Bakma (1979 45''lik - A) Yasanmamis Yillar (1979 45''lik - B) CD 2: Serçe CD 1 + CD 2 (1978) CD 1: Içime Sinmiyor Minik Serçe Sen Gölge Etme Gün Gelir Yorgun Akşamlar Sizi Çocuk ve Dev Kaybolan Yıllar Gelen Gideni Aratır CD 2: Kaç Yıl Gecti Aradan Aşk Kime Kalmış Bu Dünya Neye Yarar Ben Dul Bir Kadınım Ud Taksimi Ölürsem Yazıktır Olmaz Ilaç Akasyalar Açarken Silemezler Gönlümden Karam CD 3: Git ![]() ![]() ![]() Değer Mi? Git Beni Unutma Kolay Değil Ünzile Sonbahar Ali Ah Mazi Yanlızca Sitem CD 4: Sezen Aksu ''88 (1988) Sarışın Geçer El Gibi Unut Oldu Mu Kavaklar Bir Çocuk Sevdim Hasret Bir Kuş Ucur Hayır Seni Istiyorum CD 5: Sezen Aksu Söylüyor (1989) Bırak Beni Şinanay Gidiyorum Son Bakış Yıllar Sonra Beni Kategorize Etme Belalım Kış Masalı Aynalar Istanbul Hatırası Zor Yıllar Gamsız CD 6 : Gülümse (1991) Hadi Bakalım Tutsak Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Gülümse Güllerim Soldu Vazgeçtim Her Şeyi Yak Namus Seni Kimler Aldı Değer Mi? Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 53,75 TL |
![]() |
![]() |
|