![]() |
Bülent Ersoy - Turkish Art Music Concerts |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bülent Ersoy - Turkish Art Music ConcertsBülent Ersoy - Turkish Art Music Concerts CD 1: Segâh Peşrevi Tuti-İ Mucize Guyem Ne Desem Laf Değil Söz: Itri Efendi Müzik: Nefi Ömer Efendi Bensiz Ey Gül Gülşen-I Alemde Mey Nûş Eyleme Söz: Enderuni Vasıf Müzik: Bimen Şen Hasta Kalbimde Yanan Derdi Niçin Anlamadın Söz: Mustafa Nafiz Irmak Müzik: Kaptanzade Ali Rıza Bey Hüzzâm Taksim Ümitsiz Bir Bekleyiş Hasreti Var İçimde Söz: Müzehher Güyer Müzik: Ali Erköse Hayat Budur Sevgilim Geçenler Unutulur Söz: Hüseyin Mayadağ Müzik: Hüseyin Mayadağ Küşâde Talihim Hem Bahtım Uygun Söz: Şevki Bey Müzik: Şevki Bey Tatyos’un Rast Peşrevi Gülşende Yine Âh-U Enin Eyledi Bülbül Söz: Ismail Hakkı Bey Müzik: Ismail Hakkı Bey Hâb-Gâh-I Yare Girdim Arz İçin Ahvâlimi Söz: Mustafa Reşit Bey Müzik: Giriftzen Asım Bey Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yalnız Kalayım Söz: Ahmet Kaçar Müzik: Şükrü Tunar Ayrılık Yarı Ölmekmiş Söz: Vecdi Bingöl Müzik: Selahattin Pınar Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten Usandı Artık Söz: Ali Sarcan Müzik: Selâhattin İnal Mey-i Lâlinle Dil Mestâne Olsun Söz: Tatyos Efendi Müzik: Tatyos Efendi CD 2: Sazkâr Peşrev / Yar Hemişe Dilde Sühan Elde Sazkârımdır Söz: Tab’ı Mustafa Efendi Müzik: Tab’ı Mustafa Efendi Aşık Oldur Kim Kılar Canın Feda Cananına Söz: Fuzuli Müzik: Fehmi Tokay Aylar Geçiyor Sen Bana Hala Geleceksin Söz: Burhan Bey Müzik: Selahattin Pınar Aşkın İçimde Rüya Kalbimde Duya Duya Söz: Hikmet Münir Ebcioğlu Müzik: Irfan Özbakır Aynalar Söz: Metin Eryürek Müzik: Metin Eryürek Segâh Peşrev / Etdi O Güzel Ahde Vefa Müjdeler Olsun Söz: Ebubekir Ağa Müzik: Ebubekir Ağa Suy-İ Kağıthane’de Mecnun Misal Söz: Lavtacı Hristo Müzik: Lavtacı Hristo Kalbime Koy Başını Doktor Söz: Şâyeste Hanım Müzik: Muzaffer İlkar Içimde Kim Vardır Bir Bilebilsen Söz: Yusuf Nalkesen Müzik: Yusuf Nalkesen Her Gece Yollarda Gözledim Seni Söz: Kasım Inaltekin Müzik: Kasım İnaltekin Bu Ne Sevgi Ah Bu Izdırap Söz: Hasan Bayrı Müzik: Abdullah Yüce CD 3: Bayâti Peşrev Gül Yüzlülerin Şevkine Gel Nûş Edelim Söz: Tab’ı Mustafa Efendi Müzik: Tab’ı Mustafa Efendi Gül Hazin Sünbül Perişân Söz: Recâizâde Mahmut Ekrem Müzik: Rahmi Bey Âşıkından Sen Nasıl Bıktın , Neden Ettin Telâş Söz: Ahmet Refik Altınay Müzik: Mehmet Yürü Saçların Târ U Mâr Söz: Erdoğan Ünver Müzik: Şekip Ayhan Özışık Kimi Dertten İçermiş Söz: Yusuf Nalkesen Müzik: Yusuf Nalkesen Rast Peşrev Ara Taksim Dil Harâb-I Aşkınım Sensin Sebep Berbâdıma Söz: Enderuni Vasıf Müzik: Tanburi Ali Efendi Kanun Taksimi / Akşam Dönüşü Geçtim O Esrarlı Bağından Söz: Mustafa Nafiz Irmak Müzik: Marko Çolakoğlu Yaklaşıyor Gün Be Gün Söz: Yusuf Nalkesen Müzik: Selahattin Inal Yanıyor Mu Yeşil Köşkün Lambası Söz: Anonim Müzik: Anonim Ney & Ud Taksimi Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 18,20 TL |
![]() |
![]() |
|