Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arar, funda, rüya

Funda Arar - Rüya

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Funda Arar - Rüya

Funda Arar - Rüya

FUNDA ARAR, “RÜYA”SINI GERÇEKLEŞTİRİYOR

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra 2000 yılında başladığı profesyonel müzik kariyerine 5 Albüm, 23 video klip, TV programları ve sayısız konserle devam eden, söz yazarlığı besteciliği ve yorumculuğu ile gönüllere taht kuran FUNDA ARAR “bu benim rüyam” dediği Türk Müziği albümünü dinleyenlerine ulaştırıyor

Konserlerinde, yaptığı ve katıldığı TV programlarında dinleyenleri tarafından arzu edilen, çok istenilen ve Funda Arar’ın da sık sık seslendirdiği Türk Sanat Müziği; Funda Arar’ın uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı ve özen gösterdiği bu albümle yeni nesillerle ve Türk Sanat Müziği’nden vazgeçemeyenlerle buluşuyor
Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Uşşak, Kürdîlihicazkâr ve Nihavend
makamlarının en güzel örneklerinden olan 16 Türk Müziği eserini,
Funda Arar “RÜYA”
adlı albümde seslendirdi

Söz konusu eserler sıra ile şöyle; GÖNLÜMÜN İÇİNDİR, HİCAZ SAZ SEMAİSİ, GÖRMEDİM ÖMRÜMÜN ASUDE GEÇEN BİR DEMİNİ, YOLLARINA GÜL DÖKTÜM, SAÇININ TELLERİNE, BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE, PİŞMAN OLUR DA BİRGÜN, DİLİMİ BAĞLASALAR, DERTLERİ ZEVK EDİNDİM, ARTIK YEŞERECEK BİR DALIM YOK, NİÇİN BAKTIN BANA ÖYLE, NE GELEN VAR NE SORAN VAR, MİNİMİNİ NİHAVEND PEŞREV, KİMSEYE ETMEM ŞİKÂYET, AŞK BU DEĞİL, GÖZLERİ AŞKA GÜLEN…

Yaşar Okyay’ın müzik yönetmenliğini yaptığı “RÜYA” adlı albümde değerli saz üstatları bir araya geldi Ayrıca Gündem Yaylı Grubu orkestrasyonda yer aldı Albümde armonik düzenlemeler Febyo Taşel tarafından gerçekleştirildi Funda Arar styling Esra Başıbüyük ile çalıştı

Gönlümün İçindir
Güfte: Vecdi Bingöl Beste: Sadettin Kaynak
Hicaz Saz Semaisi
Beste: Refik Talat Alpman
Görmedim Ömrümün Asude Geçen Bir Demini
Güfte & Beste: Kadri Şençalar
Yollarına Gül Döktüm
Güfte & Beste: Sadettin Kaynak
Saçının Tellerine
Güfte: Tarık Hulusi Beste: Selahattin İnal
Ben Küskünüm Feleğe
Güfte & Beste: Baki Duyarlar
Pişman Olur da Birgün
Güfte: Ayhan İlter Beste: Selahattin Altınbaş
Dilimi Bağlasalar
Güfte: Aslan Tunçata Beste: Selahattin İnal
Dertleri Zevk Edindim
Güfte: M Sırrı Uzunhasanoğlu Beste: Selahattin İnal
Artık Yeşerecek Bir Dalım Yok
Güfte: Türkan Ateş Beste: Necdet Tokatlıoğlu
Niçin Baktın Bana Öyle
Güfte: Vecdi Bingöl Beste: Sadettin Kaynak
Ne Gelen Var Ne Soran Var
Güfte & Beste: Ziya Taşkent
Minimini Nihavend Peşrev
Beste: Hüseyin Sadettin Arel
Kimseye Etmem Şikâyet
Beste: Kemani Serkis Efendi
Aşk Bu Değil
Güfte: Şükrü Şardağ Müzik: Avni Anıl
Gözleri Aşka Gülen
Güfte & Beste: Gündoğdu Duran

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com