Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Bir, Ki, Üç

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir, Ki, Üç

Bir, Ki, Üç

BİR, Kİ, ÜÇ

Üç muhteşem sesli üç cıvıl cıvıl kız, bu yazı sizin için çok daha eğlenceli hale getirecek…!

Aliye Mutlu, Burcu Sinem Şenel ve Ebru Çetin’den oluşan Bir-‘Ki-Üç, kendi adlarını taşıyan ilk albümlerinde, ülkemizde hep çok sevilen, asla unutulmayan en sıcak türküleri yorumluyor Bir-‘Ki-Üç’le dans etmeden durmak mümkün değil!

Albümde sizleri kıpır kıpır bir sound’a sahip 12 türkü sizi bekliyor Evrensel vurmalı çalgıların yanı sıra kaşık, darbuka gibi yerel vurmalı sazlar ve nefesli enstrümanlarının renk kattığı albümün çıkış parçası, Orta Anadolu’dan ‘İlimon Ektim Taşa’ Albümde yer alan hafızalarımıza kazınmış diğer türküler ise şöyle; “Manda Yuva Yapmış Söğüt Dalına”, “Kalenin Bedenleri”, “Evreşe Yolları Dar”, “Pınarbaşı”, “Gesi Bağları”, “Dere Geliyor Dere”, “Çarşambayı Sel Aldı”, “Çay Elinden Öteye”, “Zühtü”, “Kütahya’nın Pınarları” ve “Çemberimde Gül Oya”…

‘Bir-‘Ki-Üç’, sadece popüler müzik kulvarında değil, dünya müziği kulvarında da ülkemizde yayınlanan önemli çalışmalardan birisi olmaya aday

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com