Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, ebru, müsadenizle

Ebru Aydın - Müsadenizle

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ebru Aydın - Müsadenizle

Ebru Aydın - Müsadenizle

Ebru Aydın''dan “Müsaadenizle”
Dişi Tarkan, yine fırtına gibi esmeye geliyor
Musti ve Gökhan destekli albüm
Dişi Tarkan''a Mustafa Sandal ve Gökhan Özen destek çıktı Uzun süren sessizliğini ''Müsaadenizle'' albümü ile bozan Ebru Aydın''a Mustafa Sandal bir şarkı hediye etti Gökhan Özen ise, albümün her aşamasında yanında oldu
Yıllar önce müzik dünyasında ''Dişi Tarkan'' olarak kendinden söz ettiren Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra ''Müsaadenizle'' ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor Sanatçı bir ailenin kızı olan Ebru Aydın, dört yıl Tarkan''ın bir yıl Zerrin Özer''in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atmış, 1998''de ilk albümü ''Son Verdim''i çıkartmıştı Ebru Aydın, bu albümünde Gökhan Özen ve Mustafa Sandal gibi ünlü popçuların desteğini aldı Mustafa Sandal, Ebru Aydın''a ''Bir Gün Mutlaka'' şarkısını hediye etti Gökhan Özen ise albümün tüm stüdyo aşamasında yanında bulunup Ebru Aydın''ı bir an olsun yalnız bırakmadı İki ünlü popçunun desteğini alan Ebru Aydın, "Bu benim için büyük bir onur ve gurur Mustafa''nın şarkısı harika Bu şarkıyı okumaktan gurur duyuyorum Gökhan ise şarkıların seçiminde fikir verdi İnanılmaz güzel bir albüm yaptık Umarım herkes beğenir" dedi
Yapımcılığını Özgür Aras''ın prodüktörlüğünü Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl’ın beraber yaptığı albümün düzenlemelerinde ise Cenk Çalışan, Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl imzası var
Ünlü söz yazarı Seda Akay'' ın isim anneliği yaptığı “Müsaadenizle” albümüyle çıkış yapan Ebru Aydın, "Müzikseverlerle ilk buluşmamın üzerinden geçen 10 yıl boyunca, sizlerle yeniden buluşabilmenin yollarını ararken karşılaştığım kalabalıklar içerisinde doğru insanlarla el ele olamamanın sıkıntısını yaşadım Ama o doğru insanları bulduğum zamanda da, karşımdaki kalabalığın arasından geçerken “Müsaadenizle” diye izin istiyorum ki, yanlarından geçip giderken beni ve el ele verdiğim tüm dostlarımı iyice görsünler diye" dedi
“Müsaadenizle” DMC Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
13,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com