Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garbiyeli, kıraç

Kıraç - Garbiyeli

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kıraç - Garbiyeli

Kıraç - Garbiyeli

ÇOBAN
ELEDİM ELEDİM
ELEŞKİRT TÜRKÜSÜ,
FADIMA
GARBİYELİ
BİTMEZ TÜKENMEZ GECELER
GELİN AYŞE
KARA ÇADIR
KÖPRÜDEN GEÇTİ GELİN
ZEYNEBİM
YÜCE DAĞ BAŞINDA YANAR BİR IŞIK…

“Deli Düş”, “Bir Garip Aşk Bestesi”, “Sevgiliye”, “Zaman”, “Kayıp Şehir”, ve “Benim Yolum” adlı albümlerine, “Zerda”, “Bir İstanbul Masalı”, “Yağmur Zamanı”, “Aliye”, “Gözyaşı Çetesi”,”Gönül Salıncağı”,“Binbir Gece”, “Pulsar”, “Sonbahar”, “Annem” dizi müzikleri ve “Küçük Kadınlar” jenerik müziği ile unutulmaz bestelere imza atan KIRAÇ, uzun zamandır üzerinde çalıştığı projesini müzik severlerle buluşturuyor

Albümlerinde, konserlerinde seslendirdiği halk şarkıları ile bu toprağın sesine duyduğu sevgi ve gönül bağını paylaşan Kıraç, farklı bir çalışma ile 2009 yılında sunacağı projeyi hazırladı

2001 yılında ilk adımları atılan bu proje şimdilik iki albüm olarak düşünüldü Birinci albümde tamamen slow şarkılar yer almakta ve şarkılara gitar, bendir, flüt, keman vb enstrümanlar eşlik etmekte Kısa bir süre sonra müzik severlere sunulacak ikinci albüm ise, tam anlamıyla Rock soundunda olacak
Türkülerin en yalın halini kendi üslubu ve gitarı ile yorumlayan Kıraç, “Garbiyeli” adını verdiği bu albümü için özenle seçtiği ve yorumlamaktan haz duyduğu halk şarkılarını, Anadolu ezgilerini, bir araya getirdi
“Garbiyeli”, yaz boyunca doğduğu şehir Kahramanmaraş’ta sıcak yaz akşamları öncesi esen rüzgâra verilen ad Türküleri bu serin rüzgârın verdiği huzur gibi, dingin ve samimiyetle söylüyor Kıraç bu rüzgâr için, -hep özlediğini de belirterek- ;“ağlamaklı bir mutlulukla üşütmeyen, özgür, sırlar veren, sırlar tutandır” diyor

“11 türkünün yer aldığı bu albüm ile Kıraç, Karacaoğlan’ları, Pir Sultan Abdal’ları, Aşık Veysel’leri, Ruhi Su’ları, Aşık Mahsuni Şerif’leri ve değerli bir çok halk şairi ile adı kayıtlı olmayan nice ozanı selamlıyor Anadolu’nun kıraç topraklarına bozlaklar, ağıtlar ve türkülerle ses veriyor
Şubat ayının ilk haftası müzik marketlerde yerini alacak olan “Garbiyeli” için Kıraç; “Bu albüm bütün hikayenin başlangıcı ve sonucudur Türküler benim yolumun en gerçek masallarıdır” diyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com