![]() |
Ziya Taşkent - Odeon Yılları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ziya Taşkent - Odeon YıllarıZiya Taşkent - Odeon Yılları ZİYA TAŞKENT “ Odeon Yılları “ Cumhuriyet ile yaşıt olan ve Türkiye’nin en köklü plak şirketlerinden ODEON, saygı albümlerine bir yenisi daha ekliyor; “ZİYA TAŞKENT - Odeon Yılları” ![]() Geçtiğimiz yıllarda “Perihan Altındağ Sözeri – Anısına Saygı”, “Dario Moreno’suz 40 Yıl”, “Piçoğlu Osman – Odeon Yılları” ve “Aziz Şenses – Odeon Yılları” albümlerini yayınlayan ODEON, bu kez de Devlet Sanatçısı ünvanı kazanmış, musiki hayatını TRT bünyesinde 45 yıl solist, besteci, hoca ve şef olarak sürdürmüş Türk Müziğinin kıymetli sesi ZİYA TAŞKENT’i ölümünün 10 ![]() ![]() Doymadık Birbirimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Nihansın Dideden’, ‘Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim’, ‘Kıskanırım Seni Ben’, ‘Kader Kime Şikayet Edeyim Seni’ gibi birbirinden güzel 15 eserden oluşan “ZİYA TAŞKENT - Odeon Yılları” albümü raflarda yerini alıyor ![]() Bu albüm vesilesiyle, 1999 yılındaki deprem felaketinde yitirdiğimiz kıymetli sanatçımızı, değerli ailesini ve hayatını kaybeden herkesi saygı ve rahmetle anıyoruz… Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,69 TL |
![]() |
![]() |
|