![]() |
Odeon Türk Sanat Müziği Serisi - Serap Mutlu Akbulut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Odeon Türk Sanat Müziği Serisi - Serap Mutlu AkbulutOdeon Türk Sanat Müziği Serisi - Serap Mutlu Akbulut Ne Olur Akşamları Gelsen Beste: Avni Anıl Güfte: Turhan Oğuzbaş Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Beste: Amir Ateş Güfte: İlham Behlül Pektaş Aşkın O Sihirli Elini Hisseder Gibiyim Beste: Erol Sayan Güfte: Erol Sayan Ben Gamlı Hazan Beste: Melahat Pars Güfte: Sıtkı Angınbaş Göğsüme Çiçek Taktın Ellerinle Beste: Metin Eryürek Güfte: Metin Eryürek Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım Beste: Ümit Mutlu Güfte: Dr ![]() Ayrılık Var Çıkan Falda Beste: Selahattin İçli Güfte: Selahattin İçli Kalbimi Dolduran Güzel (Unuttum) Beste: Avni Anıl Güfte: Mustafa Nadir Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar Söyle Beste: Erol Sayan Güfte: Erol Sayan Bir Deniz ki Gözlerin Beste: Yavuz Özüstün Güfte: Turhan Oğuzbaş Seni Gördükçe Beste: Avni Anıl Güfte: Hayri Şeneş Ümidim Sen, Neş''em Sen Beste: Avni Anıl Güfte: Gül Yuva İnleyen Nağmeler Beste: Zeynettin Maraş Güfte: Zeynettin Maraş Gizli Aşk Beste: Zeynettin Maraş Güfte: Zeynettin Maraş Marmara İncisi Beste: Avni Anıl Güfte: Lami Güray Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,69 TL |
![]() |
![]() |
|