Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabesque, işın, karaca

Işın Karaca - Arabesque

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Işın Karaca - Arabesque

Işın Karaca - Arabesque

Dert Bende Derman Sende
Tanrım Beni Baştan Yarat
Mavi Mavi
Ben Sevdalı, Sen Belalı
Dilektaşı
Hor Görme Garibi
Diyemedim
Kim Bilir
Yalan
Ne Duamsın, Ne De Bedduam

IŞIN KARACA ile Arabesque zamanı

Arabesque, geçmiş, geçmemiş hiç

Aslında arabesk hep vardı ve var olmaya devam edecek

Kimsenin kolay kolay okumaya cesaret edemediği şarkılar, IŞIN KARACA’nın sesine ve yorumcu kimliğine emanet edildi

Işın Karaca, türk pop müziğinin en önemli ve özel bayan vokallerinden 4 stüdyo albümü UYANIŞ’tan sonra, hayatlarının vazgeçilmez parçası müzik olanlar için harika bir sürpriz için stüdyo çalışmalarına başladı Aylar süren yoğun süreç nihayet tamamlandı 1960’lı yıllarda başlayan toplumun her katmanını etkilemiş, iz bırakan, asla varlığı inkar edilemez arabesk şarkıları, IŞIN KARACA’nın muhteşem yorumu ve güçlü sesinden dinlemeye hazır mısınız?
“Arabesque, geçmiş, geçmemiş hiç” adını taşıyan yeni Işın Karaca albümü Nisan ayında Akış Production / Seyhan Gold etiketiyle müzik marketlerde yer alıyor
Proje danışmanı ve vokal koçluğunu Selami Şahin’in yaptığı albümde yer alan 10 şarkının düzenlemelerini Selim Çaldıran yaptı İlk defa tüm albümünü başka bir aranjöre teslim eden Işın Karaca, zamanında Kibariye, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy…gibi sanatçıların söylediği şarkıları kendi stili ve vokal tekniği ile yeniden hayat verdi
Prodüktörlüğünü Akın Büyükkaraca ve Işın Karaca’nın yaptığı albümde yer alan bütün şarkılar zengin bir müzisyen topluluğu tarafından akustik çalınıp kaydedildi
Her şeyin sığlaştığı bir dönemde, lezzetini unutmadığımız, gösterişten uzak, sıcak ve yalın anlatıma sahip şarkılar, Işın Karaca’nın güçlü yorumcu kimliğiyle 2010 yılında yeniden parlamaya başlıyor Hareketli, ritmik oldukları kadar anlatım yönüyle de zengin şarkılardan oluşan albümde Işın Karaca Hüsnü Şenlendirici ile düet yaptı
Maldivler’de fotoğrafları çekilen albümün ilk video klibi, “Dert Bende Derman Sende” şarkısına Sedat Doğan yönetmenliğinde gerçekleştirildi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
12,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com