![]() |
Zeki Müren - Radyo Günleri 1-2-3 SET |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Müren - Radyo Günleri 1-2-3 SETZeki Müren - Radyo Günleri 1-2-3 SET CD: 1 Açılış Anonsu – Altın Soylu Madem küstün dargındın Söz – Müzik : Yusuf Nalkesen Söyleyemem Derdimi Kimseye Söz-Müzik: Şükrü Tunar Çatılmış Kaşlarınla Kime Düşman Gibisin Söz – Müzik : Yusuf Nalkesen Yeşil gözlerinden muhabbet kaptım Söz: Dr ![]() Aşka Gönül Vermem Aşka İnanmam – Söz-Müzik : Ahmet Baki Çallıoğlu Edisyon:Topkapi Müzik İnleyen Nağmeler Ruhumu Sardı Söz-Müzik : Zeynettin Maraş Uzun Yıllar Ötesinden Hatırını Sorayım mı Söz: Fuat Edip Bakşi Müzik :Rüştü Şardağ Sevil de Sevme Söz : Hüseyin Turgut Yarkent Beste : Saadettin Yücel Öktenay Ne O Bensiz Edebilir Ne Temelli Gidebilir (Ayrılsak da Beraberiz) – Söz-Müzik: Yusuf Nalkesen Ne Sevincin Ömrü Varmış Söz:Mehmet Koçar Müzik : Mehmet Ilgın Gözlerini Gözlerimden Ayırma Hiç Söz Müzik : İsa Çoşkuner Senede Bir Gün : Söz:Sadık Şendil Beste : Şekip Ayhan Özışık Gölgesinde Mevsimler Boyu Söz-Müzik : Yusuf Nalkesen Sevgimizin Aşkımızın Üstünden Sene Geçti Mevsim Geçti Söz:İlkan San Müzik: Saadettin Yücel Öktenay Kapanış Anonsu-Altın Soylu Bonus Track : Mühür Gözlüm Söz Müzik : Ali İzzet Özgen CD: 2 Alıverin Bağlamamı / Rumeli türküsü Odasına Girdim Fincan Elinde / Diyarbakır türküsü Kadifeden Kesesi / İstanbul türküsü Yörük’de Yaylasında / Rumeli türküsü Kalenin Burcu Muyam / Sivas türküsü Erkilet Güzeli Bağlar Bozuyor / Kayseri türküsü Gidem Dedim Aman Yarenlerim Darıldı/Rumeli türküsü A Fadimem / Bursa türküsü Entarisi Ala Benziyor / İstanbul türküsü Darıldın Mı Gülüm Bana / İstanbul türküsü Kırmızı Gülün Alı Var / Rumeli türküsü Vardar Ovası / Rumeli türküsü Yeşil Köşkün Lambası / İstanbul türküsü Sandalım Geliyor Varda / İstanbul türküsü Üsküdar’a Gider İken / İstanbul türküsü Telgrafın Tellerine Kuşlar mı Konar / İstanbul türküsü Bonus Track :Ali’yi Gördüm Ali’yi / Kul Himmet CD: 3 Dil Şad Olacak Diye Söz : Turgut Yarkent Müzik : Avni Anıl Manolyam Söz-Müzik : Zeki Müren Beklenen Şarkı(Gözlerinin İçine Başka Hayal Girmesin)Söz: Sabih Gözen-Müzik : Zeki Müren Küçüksu’da Gördüm Seni Söz-Müzik : Tamburi Mustafa Çavuş Körfezdeki Dalgın Suya Bir Bak Söz:Yahya Kemal Beyatlı Müzik:Osman Nihat Akın Kaçsam Bırakıp Senden Uzak Yollara Gitsem Söz-Müzik : Mehveş Hanım Yıldızların Altında Söz:Ömer Bedri Uşaklı Beste : Kaptanzade Ali Rıza Bey Sen Sanki Baharın Gülüsün Söz-Müzik : Musa Süreyya Bey Bir Demet Yasemen Söz-Müzik : Zeki Müren Ayşem (Pınarın Başında Su Verdin İçtim) Söz-Müzik: Burhaneddin Deran Küçük Hanım Bere Giymiş Başına Söz-Müzik : Anonim Benliyi Aldım Kaçaktan Söz-Müzik : Anonim Bayram Gecesi Söz:Vecdi Bingöl Beste : Saadettin Kaynak Bonus Track : Yasemenler Solmadan Gel – Shapiro Bernstein / BMG Taxim Edisyon Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 17,28 TL |
![]() |
![]() |
|