|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
022, arşiv, birgit'ten, recep, seçmeler, serisi, trt |
![]() |
TRT Arşiv Serisi 022: Recep Birgit'ten Seçmeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TRT Arşiv Serisi 022: Recep Birgit'ten SeçmelerTRT Arşiv Serisi 022: Recep Birgit'ten Seçmeler Albümdeki Eserler Müşterek Taksim (Necdet Yaşar-Tanbur/Niyazi Sayın-Ney) Rast Getirip Fend ile Seyretti Hümayı (Rast Kar-ı Natık) Ferahnak Peşrevi Bir Dilbere Dil Düştü ki Mahbubu Dilimdir Kanun taksimi (Kanun-Vecihe daryal) Kuşei Nisyana Attı Sevdiğim Yad Etmiyor Tanbur Taksimi (Tanbur-Necdet Yaşar) Dil Yaresini Andıracak Yare Bulunmaz Doktor Ne için Nabzımı Aldın Ele Söyle Bilmiyorum Bana N''oldu Ud Taksimi (Ud-Hasan Erkoç) Mecnun Gibi Ben Dağlar Gezerken Hastasın Zannım Vefa Mahsunusun Maçin Dağı Hiç Sormazsın Nazlı Yari / Rumeli Türküsü Gül Ağacı Gönlüm Dolu Bin Bir Acı / Rumeli Türküsü Ördeksiz Göllerde Avın Avlama / Rumeli Türküsü Bulut Gelir Seher İle ( Üsküp Karşılaması ) / Rumeli Türküsü Yürüdükçe Selvi de Boyun Sallanır / Rumeli Türküsü Ey Benim Mestane Gözlüm Şimdi Buldum Ben Seni / Rumeli Türküsü Kadifeden Kesesi Kahveden Gelir Sesi / İstanbul Türküsü Pencereden Kar Geliyor / İstanbul Türküsü Fındıklı Bizim Yolumuz / İstanbul Türküsü Yangın Olur Biz Yangına Gideriz / İstanbul Türküsü Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 15,00 TL |
![]() |
![]() |
|