![]() |
Ahmet Selçuk İlkan - Seni O Kadar Çok Sevdim Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Selçuk İlkan - Seni O Kadar Çok Sevdim KiAhmet Selçuk İlkan - Seni O Kadar Çok Sevdim Ki Albümdeki Eserler 1 ![]() Düet: Selami Şahin & Ferhat Göçer Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin 2 ![]() Düet: Meyra Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ceren İlkan 3 ![]() Düet: Baha Söz: Ferdi Tayfur, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ferdi Tayfur 4 ![]() Düet: Billur Lermi Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Atilla Alpsakarya 5 ![]() Düet: Hakan Altun Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selami Şahin 6 ![]() Düet: İntizar Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Sait Büyükçınar 7 ![]() Düet: Coşkun Sabah Söz: Coşkun Sabah, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Ben Seni Asla / Hatıram Olsun Düet: Baha Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Sustum / Bir Gülü Sevdim Düet: Haktan Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Coşkun Sabah Sevda Turizm / Günün Birinde Düet: İlkay Toktaş Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Selahattin Cesur 8 ![]() Düet: İntizar Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Mehmet Aslan 9 ![]() Düet: Ozan Kavasoğulları Söz: Ahmet Duyar, Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ozan Kavasoğulları 10 ![]() Düet: Murat Yenyıl Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Adnan Aslan 11 ![]() Düet: Emrah Samet Söz: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Emrah Samet Kıvratma 12 ![]() Düet: Murat Yenyıl Söz & Müzik: Ahmet Selçuk İlkan Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,99 TL |
![]() |
![]() |
|