Türküler - Beşi Bir Yerde (5 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türküler - Beşi Bir Yerde (5 CD)Türküler - Beşi Bir Yerde (5 CD) Albümdeki Eserler CD/1 Ege Türküleri 1 Eklemedir Koca Konak2 Cevizin Yaprağı Dal Arasında3 İzmirin Kavakları4 Çökertme5 Ah Bir Ataş Ver6 İki Keklik7 Kerimoğlu Zeybeği8 Kütahya’nın Pınarları9 Kiremitte Buzmusun10 Zalım PoyrazCD/2 Karadeniz Türküleri 1 Giresun Karşılaması2 Arpalar Orak Oldu3 Ordu’nun Dereleri4 Dere Akar Bulanık5 Yaylanın Çimenine> 6 Hasta Oldum Derdune7 Gidiyom Gidemiyom8 Hekimoğlu9 Püsküllüdür Püsküllü10 Niksar’ın Fidanları11 Maçka Yolları TaşlıCD/3 Doğu Türküleri 1 Seherde Bir Bağa Girdim2 Mektebin Bacaları3 Aşk Bağrımda Yara Açtı4 Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden5 Bülbülün Kanadı Sarı6 Havada Kar Sesi Var (Çobanın Türküsü)7 Erzincana Vardım Ne Güzel Bağlar8 Dün Gece Yar Hanesinde (Erzurum Tatyan)9 Garip Bir Kuştu Gönlüm10 Suda Balık Yan Gider11 Harman Yeri Sürseler12 Kime Kin Ettinde Giydin Alları13 Ne Feryat Edersin Garip Bülbül14 Yüksek Minarede Kandiller YanarCD/4 İç Anadolu Türküleri 1 Gesi Bağları2 Ey Zahit Şaraba3 Gam Elinden Benim Zülfü Siyahım4 Gel Ha Gönül Havalanma5 Halkalı Şeker6 Hastane Önünde İncir Ağacı7 Meşeler Gövermiş8 Uruni Uruni Gelir Dereden9 Ben Meylimi Üç Güzele Düşürdüm10 Yeşil ÖrdekCD/5 Rumeli Türküleri 1 Dramanın İçinde Yaparlar Pazar2 Yüksek Yüksek Tepelere3 Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı4 Balıkesir Yolunda (Debreli)5 Beyaz Giyme Toz Olur6 Bağa Girdim Bağ Budanmış7 Dere Geliyor Dere8 Telgrafın Tellerine Kuşlar Mı Konar?9 İstanbul’dan Üsküdar’a Yol Gider10 Yangın Olur Biz Yangına GiderizÜrünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201222,51 TL |
|
|
|