Açelya - Türk Sanat Müziği (3 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Açelya - Türk Sanat Müziği (3 CD)Açelya - Türk Sanat Müziği (3 CD) CD 1: Altın Türküler 1 Havada Bulut Yok / Söz-Müzik: Anonim 2 Gurbetten Gelmişim Yorgunum Hancı / Söz: Bekir Sıtkı Erdoğan 3 Bu Ne Sevgi Ah![]() ![]() Bu Ne Izdırap / Söz: Hasan Bayrı 4 Geceler Yarim Oldu / Söz-Müzik: Cemil, Cankat 5 Neyleyim Köşkü Neyleyim Sarayı / Söz-Müzik: Kadri Şençalar 6 Uyu Demeye Geldim / Söz-Müzik: Malatyalı Fahri Kayahan 7 Ham Meyvayı Kopardılar Dalından / Söz-Müzik: Anonim 8 Meşesiz Dağlarda Bülbül Öter mi / Söz-Müzik: Kadri Şençalar 9 Uzayıp Giden Tren Yolları / Söz-Müzik: Naci Tekdal 10 Bilal Oğlan / Söz-Müzik: Anonim 11 Asker Oldum Piyade / Söz-Müzik: Anonim 12 Karlı Dağı Aştım Geldim / Söz: Anonim, Müzik: Rıfat Bey CD 2: Türk Müziği Antolojisi 1 Hicaz Peşrev / Müzik: Refik Fersan 2 Yine Neş''e yi Muhabbet / Söz-Müzik: İsmail Dede Efendi 3 Düşer mi Şanına / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 4 Müheyya Oldu Meclis / Müzik: Rakım Elkutlu, Söz: Baki 5 Ey İpek Kanatlı / Müzik: Sadettin Kaynak, Söz: Vecdi Bingöl 6 Sesimde Şarkısı Aşkın / Müzik: Selahattin Inal 7 Bülbül-i Şeydaya Döndüm / Müzik: Şerif İçli, Söz: Mesut Kaçaralp 8 Rast Peşrevi / Müzik: Benli Hasan Ağa 9 Sevda İle Dillendi / Müzik: Münir Nurettin Selçuk 10 Beni Ateşlere Salan / Müzik: Zeki Arif Ataergin, Söz: Necati Tokyay 11 Her Bir Bakışında / Söz-Müzik: Tanburi Ali Efendi 12 Tuti-i Mucize Guyem / Müzik: Itri, Söz: Nefi 13 Beni de Alın Ne Olur / Müzik: Selahattin Pınar CD 3: Ayrılık ve Aşk 1 Ağlar gezerim sahili / Söz: Selim Aru, Müzik: Alaaddin Yavaşça 2 Samanyolu / Söz: Teoman Alpay, Müzik: Yılmaz Metin Bükey 3 Senden Ayrı Yaşayamam / Söz-Müzik: Hüseyin Coşkuner 4 Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten / Söz-Müzik: Selahattin Inal 5 Pişman Olurda Bir Gün / Söz: Ayhan İlker, Müzik: İrfan Özbakır 6 Söyleyemem Derdimi / Söz-Müzik: Şükrü Tunar 7 Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında / Söz: Necdet Atılgan 8 Alişimin Kaşları Kara / Rumeli Türküsü, Anonim 9 Belki Bir Sabah Geleceksin / Söz-Müzik: Şekip Ayhan Özışık 10 Yadeller Aldı Beni / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Sadettin Kaynak 11 Açık Bırak Pencereni / Söz-Müzik: Şekip Ayhan Özışık 12 Kapıldım Gidiyorum Bahtımın Rüzgarına / Söz: Ömer Bedrettin Uşaklı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,77 TL |
|
|
|