Emel Taşcıoğlu - İz Kalır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emel Taşcıoğlu - İz KalırEmel Taşcıoğlu - İz Kalır 1 Vay Memet Söz & Müzik: Kazım Birlik 2 Gönül Yarası (Hasret Düştü Gönlüme) Söz & Müzik: Neşet Ertaş (Kalan Edisyon) 3 Koyunum Arap Gibi Söz: Anonim Müzik: Kazım Birlik 4 Aman Hasta Düştüm Söz & Müzik: Hasan Özçivi 5 Geceler Yarim Oldu Söz & Müzik: Haydar Telhüner 6 Evlerinin Önü Mersin Yöre: Isparta Derleyen: Muzaffer Sarısözen 7 Yere Düştü Alamadım Fesimi Yöre: Eskişehir Kaynak Kişi: Cemal Karaelmas 8 Hapishanelere Güneş Doğmuyor Söz & Müzik: Neşet Ertaş (Kalan Edisyon) 9 Cahildim Dünyanın Rengine Kandım Söz & Müzik: Neşet Ertaş (Kalan Edisyon) 10 Bad-ı Saba Yöre: Orta Anadolu Derleyen: Ahmet Gazi Ayhan 11 Şad Ol Deli Gönül Müjdeler Olsun Yöre: Erzurum 12 Hayal Meyal Gelir Dostun Cefası Söz: Pir Mehmet (Anonim) Müzik: İsmail Özden 13 Çamlığın Başında Tüter Bir Tütün Yöre: Yozgat Derleyen: Nida Tüfekçi 14 Kullar Olam Yöre: Mut Kaynak Kişi: Musa Eroğlu 15 Gal Sene Kurban Söz & Müzik: Anonim (Azerbaycan Mahnısı) 16 Bulaşık Almış Koyunlarını Söz & Müzik: Anonim (Rumeli) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201211,26 TL |
|
|
|