Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akbar, anjelika, film, müzikleri, unutma

Anjelika Akbar - Beni Unutma (Film Müzikleri)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anjelika Akbar; yüreklere kazınacak bir aşk hikâyesini anlatan “Beni Unutma” filminin müziklerine imza attı Akbar; hiç beklemedikleri bir anda yolları kesişen ve birbirlerine büyük bir aşkla bağlanan iki gencin konu edildiği “Beni Unutma” için toplam 35 eser besteledi

2005 yılında gösterime giren “Takva” filminin yönetmeni Özer Kızıltan''ın, “Beni Unutma” adlı ikinci filminin müziklerini, ünlü besteci Anjelika Akbar besteledi Oyuncu kadrosunda Mert Fırat, Açelya Yılhan, Tuba Ünsal, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve Kenan Ece’nin yer aldığı filmin yapımcılığını, Ferzan Özpetek filmlerinin de yapımcısı olan AFS Film üstlendi Senaryosu Burak Göral''a ait filmde, Akbar’ın bestelediği 35 eser yer alıyor

Eserleri, filmin senaryosuna göre besteleyen başarılı sanatçı, filmdeki her ana karakter için farklı bir tema belirledi Filmin müziğinin çerçevesini oluşturan bu temaların birçok farklı enstrümantal uyarlamalarını yapan Akbar, aynı temayı trajik, romantik, eğlenceli veya hüzünlü biçimlerde kullandı Karakter temalarının yanı sıra, önemli sahneler için de özel besteler oluşturan sanatçı, uzun veya kısa tüm bestelerinin birbirine bağlı ve birbirlerinin devamı olduğunu belirtiyor Besteleriyle adeta bir senaryo yazan Akbar, eserlerini, filmin her sahnesine göre özel olarak uyarladı

Bestelerinde, enstrüman olarak, ünlü mimar Nevzat Sayın''a ait antika piyanoyu da özel efektler için kullanan Anjelika Akbar, bu piyano ile ilgili yıllardan beri kurduğu hayalini de gerçekleştirmiş oldu Akbar ayrıca, öngörüsüne çok güvendiğini belirttiği ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in özel ricası üzerine, bestelerinden birinin dokusunda Türk perküsyonları kullandı

Senaryoyu okumasının ardından, bir buçuk ay gibi kısa bir sürede tüm bestelerini tamamlayan Anjelika Akbar; “Beni Unutma” “soundtrack” albümünü, Kasım ayında piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com