Sezen Aksu - Öptüm Remix (2 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu - Öptüm Remix (2 CD)Sezen Aksu - Öptüm Remix (2 CD) Cd 1 1 Ah Felek Yordun Beni - (Kıvanç K Remix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 2 Vay - (Okay Barış Remix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 3 Unuttun Mu Beni? - (Kıvanç K & Erdinç Erdoğdu Radio Edit)Söz & Müzik: Sezen Aksu 4 Ballı - (Enver Günen Mix)Söz & Müzik: Nazan Öncel 5 Ayar - (Emrah Karaduman Mix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 6 Acıtmışım Canını Sevdikçe - (Emrah Karaduman Mix)Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu 7 Sayım - (Bayraşa Mix)Şiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu 8 Kaçırıcam Seni - (Bahadır Tanrıvermiş Mix)Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu 9 "Arkadaş" Şarkısını Duyunca - (Emrah Karaduman Mix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 10 Ah Felek Yordun Beni - (Okay Barış Remix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 11 Vay - (Emrah Karaduman Mix)Söz & Müzik: Sezen Aksu 12 Unuttun Mu Beni? - (Kıvanç K Remake)Söz & Müzik: Sezen Aksu 13 Ballı - (Düğün Dernek Apache Kıvanç K Remix)Söz & Müzik: Nazan Öncel 14 Acıtmışım Canını Sevdikçe - (Kıvanç K & Emre Aşkın Remix)Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu 15 Sayım - (Melisa Uzunarslan Remix)Şiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu 16 Ayar - (Kıvanç K & Emre Aşkın Remix)Söz & Müzik: Sezen Aksu Cd 2 1 Unuttun Mu Beni?Söz & Müzik: Sezen Aksu 2 "Arkadaş" Şarkısını DuyuncaSöz & Müzik: Sezen Aksu 3 BallıSöz & Müzik: Nazan Öncel 4 VaySöz & Müzik: Sezen Aksu 5 AyarSöz & Müzik: Sezen Aksu 6 SayımŞiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu 7 Acıtmışım Canını SevdikçeSöz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu 8 Kaçırıcam SeniSöz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu 9 Aşka ŞükredelimSöz & Müzik: Sezen Aksu 10 Ah Felek Yordun BeniSöz & Müzik: Sezen Aksu Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201214,93 TL |
|
|
|