Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (Plak) |
09-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (Plak)Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (Plak) Müzeyyen Senar Yayınlanmamış Şarkılar A) Bir İhtimal Daha Var Yine Bu Yıl Ada Sensiz Ben Küskünüm Feleğe Nihansın Dideden Kimseye Etmem Şikayet B) Kader Böyle İmiş Gelse O Şuh Meclise Karlı Dağı Aştım Geldim Aman Cana Beni Şadet Habu Gah-i Yare Girdim Gönül Nedir Bilene Zeki Müren Gözlerin Doğuyor Gecelerime A) Gözlerin Doğuyor Gecelerime Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen Hiçbir Şeyde Gözüm Yok Söz & Müzik: Fethi Karamahmutoğlu O Çeşme Söz & Müzik: Mahmut Oğul Ne Olur Anla Beni Söz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu Seviyorum İşte Varmı Diyeceğin Söz & Müzik: Metin Alkanlı B) Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık Söz: Yahya Benekay Müzik: Saadettin Öktenay Neler Ettin Sen Neler Söz: Mehmet Erbulan Müzik: Metin Everes Sana Olan Özlemim Söz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul Al Mendilim Söz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul Gayri Dayanamam Bu Saatte Hasrete Söz & Müzik: Anonim Akşam Olunca Yarelerim Sızlar Söz & Müzik: Nafiz Girgin Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 60,00 TL |
|