Hakan Altun - Senden Sonrası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hakan Altun - Senden SonrasıHakan Altun - Senden Sonrası Albümdeki Eserler 1 Ruh İkizi & feat Yıldız Tilbe Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara 2 Duy Beni Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Aydın Kara 3 Aşkım Yalan Ellerde Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara 4 Ben Zaten Ölmüştüm Söz: Hakan Altun Müzik: Taner Kalkuloğlu Şiir: Aydın Kara Aranjör: Gökhan Varol 5 Hepsi Sana Benziyor Söz: Hamza Dekeli Müzik: Uğur Bayar Aranjör: Aydın Kara 6 Yaz Bana Söz: Çelik Erişçi Müzik: Ufuk Yıldırım Aranjör: Ufuk Yıldırım 7 Hadi Geri Ver Söz & Müzik:Hakan Altun Aranjör: Yaman Hadi & Hakan Yelbiz 8 Sevseydin Söz: Hakan Altun Müzik: Hakan Altun & Aydın Kara Aranjör: Ufuk Yıldırım 9 Susma Söz: Hakan Altun Müzik: Aydın Kara Aranjör: Metehan Köseoğlu 10 Aşk Sokağı Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Gökhan Varol 11 Mızrap Eşlik Ediyor Söz: Mehmet Toker Müzik: Hakan Altun Aranjör: Aydın Kara 12 Var Mısın Yok Musun Söz & Müzik: Hakan Altun Aranjör: Semih Tuncer Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201212,54 TL |
|
|
|