Emel Sayın - (3'lü CD Box) / Türk Film Müzikleri & Bir Şarkıdır Yalnızlığım & Rüzgar |
09-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Emel Sayın - (3'lü CD Box) / Türk Film Müzikleri & Bir Şarkıdır Yalnızlığım & RüzgarEmel Sayın - (3'lü CD Box) / Türk Film Müzikleri & Bir Şarkıdır Yalnızlığım & Rüzgar Şarkı Listesi CD 1 / Türk Film Müzikleri Silemezler Gönlümden Bak Yeşil Yeşil Dargın Ayrılmayalım Pişman Olur da Birgün Kimler Unutmadı ki At Kadehi Elinden Seni Ne Çok Sevdiğimi Gönül Hasta Tanrım Beni Baştan Yarat Artık Bu Solan Bahçede Bir Dünya Yarattım Sayamadım Kaç Yıl Oldu Artık Yerecek Bir Dalım Yok Kadehimde Zehir Olsa Unuttun mu Aşkımıza Ettiğin Yemini İçimde Kim Vardır CD 2 / Bir Şarkıdır Yalnızlığım Bir Şarkıdır Yalnızlığım Bayramın Olsun Bir Kulunu Çok Sevdim Herşeyim Oldun Diyemedim Bilmece Şarkımı Senin İçin Yanıma Gel Ne Olur Gitme Sana Muhtacım Bu Zamanda Aşk mı Kaldı İyimserim Neyin Var CD 3 / Rüzgar Sevene Sor Rüzgar Ayrı Dünyalar Bir Güneş Bir Ay Gibiyiz Yağmurla Ağladım Senin Olmaya Geldim Yeşil Gözlerinden Beklenen Sensin İşte Bizim Hikayemiz Düştün Gözümden Artık Herşeyi Unutmuşsun Sen Son Yalvarış Beddua Yarab Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 31,25 TL |
|