Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, dünya, pera

Pera - Bir Başka Dünya

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pera - Bir Başka Dünya

Pera - Bir Başka Dünya

Özellikle üniversite gençliği tarafından çok sevilen Ankaralı rock grubu Pera; resmi olarak piyasaya çıkan ilk albümü “Bir Başka Dünya”yı, piyano sanatçısı, besteci Saki Çimen’in desteği ve Çimen’s Yapım etiketiyle müzikseverlere sunmanın heyecanını yaşıyor!

2008 yılında Ankara’da kurulan Pera; Gökhan Mandır (vokal-gitar), Kaya Sevinç (gitar) ve Hakan Ünalan’dan (davul) oluşuyor “Bir Başka Dünya” adlı albümde, tamamı solist Gökhan Mandır’ın imzasını taşıyan bestelerin tüm düzenlemesi de gruba ait 12 bestesinin yer aldığı albümün prodüktörlüğünü Çimen’s Yapım, “mix”ini ise grubun gitaristi Kaya Sevinç üstleniyor

Pera; “Bir Başka Dünya”nın ilk klibini, Gülnur Gökçe ile düet yaptıkları “Sensiz Olmaz” şarkısına çekmeyi planlıyor Pera’nın ilk albümünün tüm fotoğrafları ise, maNga grubunun “e-akustik” ve “Şehr-i Hüzün” albümlerinin de fotoğraflarını çeken, Türkiye’nin aranılan reklam ve klip yönetmenlerinden, fotoğraf sanatçısı Charles Richards tarafından çekildi

Birçok üniversite festivali ve konserde, çok sayıda grup ve sanatçıyla aynı sahneyi paylaşan genç grup Pera’nın; hayallerinin gerçeğe dönüşmesi nedeniyle “Bir Başka Dünya” adını verdikleri albüm, 13 Nisan 2012 tarihi itibarıyla, Çimen’s Yapım etiketiyle raflarda yerini alıyor Herkesin içten içe, daha güzel bir dünya arayışında olmasının da albüm isminde etkili olduğunu belirten Pera; piyasanın tüm olumsuz şartlarına, rock müziğe olan bakışa ve birçok prodüktörün ön yargılı ve çekingen tavırlarına rağmen halk müziği sanatçısı Mazlum Çimen’in desteği ve inancı ile hayallerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor
Bir (intro)
TV
Sensiz Olmaz
Suç Benim
Bu Gece
Sonbahar
Hala
Bağdat
Şarab-ı Izdırap
Hodbin
Pencerenden
Sevdiğim Kadın
Yoruldum (Bonus Parça)

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com