|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
4'lü, box, düğün, havaları, iyileriyle, set |
![]() |
En İyileriyle Düğün Havaları (4'lü Box Set) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyileriyle Düğün Havaları (4'lü Box Set)En İyileriyle Düğün Havaları (4'lü Box Set) CD 1 Füdayda Yekde Yavrum Çekirge Karacalı Hey Onbeşli Konyalım Aman Yaylanın Çimenine Konya Peşrevi Konya Divan Ayağı Silifke Uç Ayak Halay Havası Sivas Oyun Havası Çayda Süt İçtim Ağrı Dağından Uçtum Lorke Sallasana Mendilini Trakya Karşılaması Tekirdağ Karşılaması İnce Giyerim İnce Yüksek Yüksek Tepelere Çadırımın Üstüne Tülbent Oyun Havası Trakya Kasap Mendil Oyun Havası Kasap Havası CD 2 Çadırımın Üstüne Yüksek Yüksek İnce Giyerim Tekirdağ Çiftetellisi Silifke Karaçalı İzmir Trakya Edirne Cide Azdavaylı Tamzara Hey Onbeşli Konyalım Çorum CD 3 Yüksek Yüksek Tepelere Süt İçtim Dilim Yandı Karaçalı Sallasana Sallasana Kadifeden Kesesi Konyalı Lorke Lorke Çiftetelli Kına Mega Çiftetelli Yekte Fidayda Çekirge Sivas Safiye Damat Karşılama CD 4 Antep Çiftetellisi Bahriyeli Çiftetellisi Adana Çiftetellisi İstanbul Çiftetellisi Kemalpaşa Çiftetellisi Beyoğlu Çiftetellisi Bursa Çiftetellisi Edirne Çiftetellisi Trakya Çiftetellisi Samsun Çiftetellisi Cide Çiftetellisi Azdavaylı Çiftetellisi Çorum Çiftetellisi İmece Çiftetellisi Manisa Çiftetellisi İzmir Çiftetellisi Tamzara Kolbastı Hey Onbeşli Konyalım Damat Havası Hassa Havası Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 24,99 TL |
![]() |
![]() |
|