![]() |
Tuncay Yalın - Farzet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuncay Yalın - FarzetTuncay Yalın - Farzet Sanatçımız Tuncay YALIN 8 yıl aradan sonra çıkaracağı “FARZET” adlı yeni albümüyle yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu albümde manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türk Sanat Müziğimizin çınarlarından dev sanatçı ADNAN ŞENSES olmuştur ![]() Bu albümde desteklerini esirgemeyen ülkemizin ünlü söz yazarları Ahmet Selçuk İlkan, Aşkın Tuna, Ali Tekintüre, Şevki Dinçal, Sami Derintuna, Yalçın Benlican ve Nedim Saatçioğlu ile çalışan sanatçımız Tuncay Yalın albümdeki şarkılarının herkes tarafından sevileceğini ve dinleneceğini iddia etmektedir ![]() ![]() Aranjör olarak Ali Tolga Demirtaş ile 3 bestesinde geri kalan 11 bestesinde ise Cihat Atlığ ile çalışmıştır ![]() ![]() ALBÜMDE YER ALAN ŞARKILAR 1-FARZET, Söz: Ali Tekintüre Beste: Tuncay Yalın 2-MİRAS, Söz: Aşkın Tuna Beste: Tuncay Yalın 3-GÖZLERİN KAL DİYOR, Söz: Ahmet Selçuk İlkan Beste: Tuncay Yalın 4-BİZE KADER OLAMAZ, Söz: Aşkın Tuna Beste: Tuncay Yalın 5-DOĞUMGÜNÜ, Söz: Sami Derintuna Beste: Tuncay Yalın 6-SEN BİR MELEK OLMALISIN, Söz: Şevki Dinçal Beste: Tuncay Yalın 7-BÜYÜK BİR AŞK YAŞIYORUM, Söz: Aşkın Tuna Beste: Tuncay Yalın 8-ÇIKIŞ YOK, Söz: Yalçın Benlican Beste: Tuncay Yalın 9-UNUT GİTSİN, Söz: Şevki Dinçal Beste: Tuncay Yalın 10-ZOR GELİR, Söz: Nedim Saatçioğlu Beste: Tuncay Yalın 11-PUL, Söz: Alper Tan Beste: Tuncay Yalın 12-ÖYLE Mİ, Söz: Şevki Dinçal Beste: Tuncay Yalın 13-SENSİZLİĞİM BİTMEDİ, Söz: Vural Şahin Beste: Halil Karaduman 14-ÖPMEDEN GİTMEM, Söz: Şevki Dinçal Beste: Tuncay Yalın Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 10,62 TL |
![]() |
![]() |
|