Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakan, killa, orijinal

Killa Hakan - Orijinal

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Killa Hakan - Orijinal

Killa Hakan - Orijinal

1 İki Adım İleri

2 Dondur Herkesi

3 Berlin - Los Angeles Feat Rakaa Iriscience (Dilated Peoples)

4 Çok Belalar Atlattım

5 Hardcore Rap

6 Hey Sen

7 Yükün Ağır Olabilir

8 Dudakları Kiraz

9 Gizli Bakıyorsun

10 Nedir Dostum ? feat Fuat-Murdoc& Ayaz Kaplı

11 Sabırlı Olup Da Beklersen

12 El Mi Yaman Bey Mi Yaman feat Ayaz Kaplı

13 Sabır (Berlin Kaplanı Soundtrack) feat Ata Demirer

Almanya ve Türkiye’de en çok dinlenen rap müzik sanatçılarından Killa Hakan, bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığı 8 albümü Orijinal ile müzikseverlerle buluşuyor Albümü için Bekir Karaoğlan ile çalışan sanatçı, Ayaz Kaplı, Fuat, Murdoc, Rakaa Iriscience gibi önemli isimlerle düet yaptı Ayrıca sanatçının Ata Demirer ile düet yaptığı “Sabır” şarkısı da bu albümde yer alıyor

Esen Entertainment etiketiyle çıkan Orijinal adlı albümde 13 şarkı bulunuyor Sanatçı, Berlin-Los Angeles adlı şarkıda Rakaa Iriscience, Nedir Dostum adlı şarkıda Fuat, Murdoc ve Ayaz Kaplı ile, El mi Yaman Bey mi Yaman adlı şarkıda da yine Ayaz Kaplı ile birlikte mikrofon başına geçti

Albümde bir de sürpriz düet yer alıyor Sanatçı, Ocak ayında vizyona giren ve büyük ilgi toplayan; Ata Demirer’in başrolünü üstlendiği Berlin Kaplanı adlı filmin müziği olan “Sabır” adlı şarkıda da Ata Demirer ile düet yaptı

İki Adım İleri, Dondur Herkesi, Çok Belalar Atlattım, Hardcore Rap, Hey Sen, Yükün Ağır Olabilir, Dudakları Kiraz, Gizli Bakıyorsun, Sabırlı Olup da Beklersen albümde yer alan diğer şarkılar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,26 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com