Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlayamıyorum, ebru, yaşar

Ebru Yaşar - Ağlayamıyorum

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müzik dünyasının iddialı ismi Ebru Yaşar, ismini “Ebru” koyduğu single albümü ile müzik dünyasını harekete geçirmeye hazırlanıyor Single projesi için Fikret Şeneş’in ‘Ağlayamıyorum’ şarkısını yeniden yorumlayan Ebru Yaşar bu çalışmasıyla yaza damgasını vuracak

Bugüne kadar “Bu Sahilde”, “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş”, “Sırtımdan Vurdu”, “Yeşillenirim” “Yalan” “Kararsızım” “Gözlerinde Gece Oldu” gibi sevilen şarkılara imza atan Ebru Yaşar, müzik kariyerindeki ilk single çalışması için stüdyoya girdi Prodüktörlüğünü Hakan Akmermer''in, süpervizörlüğünü Özgür Aras’ın yaptığı ve Livadi Müzik etiketiyle çıkacak single albümde Fikret Şenes imzalı “Ağlayamıyorum” isimli şarkıyı yeniden yorumlayan Ebru Yaşar; yeni projesi ve güçlü şarkısı ile müzik dünyasını harekete geçirmeye kararlı

Müzik dünyasının usta ismi Volga Tamöz’ün düzenlemesini üstlendiği ‘Ağlayamıyorum’ şarkısını yorumlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Ebru Yaşar “ Bu proje benim için ilklerin projesi oldu İlk kez bir single çıkarıyorum ve ilk defa pop tarzında bir şarkı okuyorum Ama ben kendimi müzikal anlamda kategoriye koymayı tercih etmiyorum Ben yorumcuyum, pop da arabesk de Türk Sanat Müziği de söyleyebilirim Gerçek bir yorumcu canlı performansı ile var olur, ben de gerçek bir performans şarkıcısı olduğumu düşünüyorum” diyor

Single albümü için fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine birbirinden güzel pozlar veren Ebru Yaşar, her zaman olduğu gibi bu kez de kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek

ALBÜM PARÇA SIRALAMASI

1- AĞLAYAMIYORUM

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
4,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com