Marina And The Diamonds - Family Jewels |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Marina And The Diamonds - Family JewelsMarina And The Diamonds - Family Jewels Yunan kökenli İngiliz indie-pop şarkıcısı Marina Diamandis''in grubu "Marina and the Diamonds"un ilk albümü "The Family Jewels" Warner etiketiyle raflardaki yerini aldı Liam Howe (ex-Sneaker Pimps), Biff Stannard (Kylie) Richard Stannard, Pascal Gabriel (Ladyhawke) ve Greg Kurstin tarafından yapımcılığı üstlenilen albüm, İngiltere''de yayımlanışının günler öncesinde gümüş statüsüne erişerek dikkatleri üstüne çekti![]() The Guardian, NME, BBC Music ve Clash dergisi tarafından olumlu eleştiriler alan albüm, Diamandis''in açıklamasına göre "modern sosyal değerler, aile, kadın cinselliği ve tüketimin baştan çıkarıcılığı üzerine![]() " Genç yetenek “Tüm parçaları ben yazdım, tek umudum, insanların dinlerken eğlenmesi ve kendilerini sorgulayabilmeleri adına benim hikayemin bir teşvik unsuru olabilmesi![]() ” sözleriyle de bu çalışmasına açıklık getiriyor![]() ![]() Pop müziğinde kaliteli açılımlar arıyorsanız bu albüm tam size göre ![]() ![]() Parça listesi: 1 Are You Satisfied?2 Shampain3 I Am Not A Robot4 Girls5 Mowgli’s Road6 Obsessions7 Hollywood8 The Outsider9 Hermit the Frog10 Rootless11 Numb12 Guilty Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201215,98 TL |
|
|
|