Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diamonds, family, jewels, marina

Marina And The Diamonds - Family Jewels

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yunan kökenli İngiliz indie-pop şarkıcısı Marina Diamandis''in grubu "Marina and the Diamonds"un ilk albümü "The Family Jewels" Warner etiketiyle raflardaki yerini aldı Liam Howe (ex-Sneaker Pimps), Biff Stannard (Kylie) Richard Stannard, Pascal Gabriel (Ladyhawke) ve Greg Kurstin tarafından yapımcılığı üstlenilen albüm, İngiltere''de yayımlanışının günler öncesinde gümüş statüsüne erişerek dikkatleri üstüne çekti The Guardian, NME, BBC Music ve Clash dergisi tarafından olumlu eleştiriler alan albüm, Diamandis''in açıklamasına göre "modern sosyal değerler, aile, kadın cinselliği ve tüketimin baştan çıkarıcılığı üzerine" Genç yetenek “Tüm parçaları ben yazdım, tek umudum, insanların dinlerken eğlenmesi ve kendilerini sorgulayabilmeleri adına benim hikayemin bir teşvik unsuru olabilmesi” sözleriyle de bu çalışmasına açıklık getiriyor

Pop müziğinde kaliteli açılımlar arıyorsanız bu albüm tam size göre

Parça listesi:

1 Are You Satisfied?
2 Shampain
3 I Am Not A Robot
4 Girls
5 Mowgli’s Road
6 Obsessions
7 Hollywood
8 The Outsider
9 Hermit the Frog
10 Rootless
11 Numb
12 Guilty

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
15,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com