Lordi - Babez For Breakfast |
09-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lordi - Babez For BreakfastLordi - Babez For Breakfast Lordi hayranlarının merakla beklediği 5 Stüdyo albümü “Babez For Breakfast” Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alıyor Çıkış parçası “The Is Heavy Metal” ile birlikte tam 15 yeni Lordi şarkısının yer aldığı “Babez For Breakfast” 2010 yılının başında Nashville, Tennessee’de ünlü Alman prodüktör Michael Wagener ile birlikte kaydedildi Wagener; Ozzy Osbourne, Alice Cooper ve Janet Jackson ile birlikte yaptığı çalışmalardan tanınan ve ayrıca Metallica’nın Master of Puppets albümünü miksleyen bir isim olarak tüm dünyanın yakından tanıdığı bir isim olarak dikkat çekiyor Lordi’ye ismini veren “Mr Lordi” albüm için şöyle diyor: “Bu albümle gerçekten gurur duyuyoruz Hem temel eski melodilere dayanan hem de yeni elementler barındıran bir albüm yaptık Yeni materyal çok daha rock ve çok daha melodik oldu ancak tabiî ki “korkunç Lordi öğeleri”ni de atlamadık Prodüktörümüzün de dediği gibi albümdeki her şarkı yüksek dozda enerji, duygu ve eğlence barındırıyor Bu albümle ve yeni şarkılarda tekrar hayranlarımızla buluşmak ve yeni kostüm ve sürprizlerimizi onlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!” Eurovision birinciliğinin ardından tüm dünyanın tanıdığı bir grup olan ve kostüm ve sahne şovları ile dikkat çeken Lordi’nin yeni kostüm için hazırlanan kostümlerinin tasarımı ise grubun kurucu üyesi MrLordi’nin imzasını taşıyor Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12092012 24,21 TL |
|