Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babez, breakfast, lordi

Lordi - Babez For Breakfast

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lordi hayranlarının merakla beklediği 5 Stüdyo albümü “Babez For Breakfast” Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alıyor

Çıkış parçası “The Is Heavy Metal” ile birlikte tam 15 yeni Lordi şarkısının yer aldığı “Babez For Breakfast” 2010 yılının başında Nashville, Tennessee’de ünlü Alman prodüktör Michael Wagener ile birlikte kaydedildi Wagener; Ozzy Osbourne, Alice Cooper ve Janet Jackson ile birlikte yaptığı çalışmalardan tanınan ve ayrıca Metallica’nın Master of Puppets albümünü miksleyen bir isim olarak tüm dünyanın yakından tanıdığı bir isim olarak dikkat çekiyor

Lordi’ye ismini veren “Mr Lordi” albüm için şöyle diyor: “Bu albümle gerçekten gurur duyuyoruz Hem temel eski melodilere dayanan hem de yeni elementler barındıran bir albüm yaptık Yeni materyal çok daha rock ve çok daha melodik oldu ancak tabiî ki “korkunç Lordi öğeleri”ni de atlamadık Prodüktörümüzün de dediği gibi albümdeki her şarkı yüksek dozda enerji, duygu ve eğlence barındırıyor Bu albümle ve yeni şarkılarda tekrar hayranlarımızla buluşmak ve yeni kostüm ve sürprizlerimizi onlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!”

Eurovision birinciliğinin ardından tüm dünyanın tanıdığı bir grup olan ve kostüm ve sahne şovları ile dikkat çeken Lordi’nin yeni kostüm için hazırlanan kostümlerinin tasarımı ise grubun kurucu üyesi MrLordi’nin imzasını taşıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
24,21 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com