Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
britney, deluxe, fatale, femme, spears, version

Britney Spears - Femme Fatale (Deluxe Version)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tam 20 ülkenin dijital single listesinde 1 numaraya yerleşen ve radyoların en çok çalınan şarkılarından biri olan albümün çıkış parçası “Hold It Against Me” ile birlikte yepyeni şarkılarının yer aldığı “FEMME FATALE” albümü her zaman olduğu gibi en çok konuşulan pop yıldızlarından biri olan Britney Spears’ı yine gündeme ve listelerin zirvesine taşıdı!

Twitter hesabı dünyada en çok takip edilen isimlerden biri olan sanatçı, albümüyle ilgili detayları hayranlarıyla paylaştığı heasbından ikinci single’ı “Till The World Ends” da buradan duyurdu! Radyolarda yerini alan bu şarkı Dr Luke ve Max Martin prodüktörlüğündeki kaydedildi ve çok yakıda da müzik kanallarında yerini alacak!

“Femme Fatale açıklamaya gerek olmayan ve kendi kendini anlatan bir albüm… Femme Fatale ile sizi yerinizden kaldıracak ve dans ettirecek şarkıların olduğu bir dans albümü yapmak istedim…”

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
25,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com