Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
caribbean, disney, hans, pirates, soundtrack, zimmer

Hans Zimmer - Pirates Of The Caribbean 4 (Disney Soundtrack)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rob Marshall`ın yönettiği ve Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane ile Kevin McNally`nin oynadığı “Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde” filmi gösterime girdi Filmin müzikleri de dinleyicilerin beğenisine sunuldu

Filmin soundtrack’inde yer alan müzisyenler adeta yıldızlar geçidi Film endüstrisinin göz bebeği olan usta müzisyen Hans Zimmer “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” ile geri döndü Oscar ödüllü müzisyen daha önce 2 kez Golden Globe, 4 kez de Grammy Ödülü’nün sahibi olmuştu Rodrigo y Gabriela ile yaptıkları besteler, tartışmasız albümde ilk etapta dikkati çeken şarkıları oluşturuyor Rodrigo y Gabriela ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Zimmer “Penélope Cruz’un oynadığı Angelica karakteri bir İspanyol Bu sebeple müziğimde Latin ezgilerin olmasını özellikle istedim ve buna dikkat ettim Meksikalı gitarist Rodrigo y Gabriela’nın uzun süredir hayranıydım Bu projede bir araya gelmek, birlikte üretmek benim için bir zevkti” cümleleriyle bu müzikal birlikteliği açıklıyor

Albümün bir diğer sürprizi ise Penélope Cruz’un müzisyen kardeşi Eduardo Cruz Johnny Depp ve Penélope Cruz’un Tango sahnesindeki müziğin bestecisi olan sanatçı, tüm dikkatleri üzerine çekiyor

Hans Zimmer’ın müzikal dehası, Rodrigo y Gabriela’nın performansları ve geri kalan tüm ekibin yüksek enerjisi ve yeteneği ile ortaya çıkan bu albümün edinilmesi gereken bir çalışma olduğunu vurgulayalım

1 Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow / Hans Zimmer

2 Angelica (Featuring Rodrigo y Gabriela) / Hans Zimmer

3 Mutiny / Hans Zimmer

4 The Pirate That Should Not Be / Rodrigo y Gabriela

5 Mermaids / Hans Zimmer

6 South of Heaven’s Chanting Mermaids / Rodrigo y Gabriela

7 Palm Tree Escape (Featuring Rodrigo y Gabriela) / Hans Zimmer

8 Blackbeard / Hans Zimmer

9 Angry and Dead Again / Rodrigo y Gabriela

10 On Stranger Tides / Hans Zimmer

11 End Credits / Hans Zimmer

12 Guilty of Being Innocent of Being Jack Sparrow (Remixed by DJ Earworm) / Hans Zimmer

13 Angelica (Grant Us Peace Remix) (Remixed by Ki:Theory) / Rodrigo y Gabriela

14 The Pirate That Should Not Be (Remixed by Photek) / Rodrigo y Gabriela

15 Blackbeard (Remixed by Super Mash Bros & Thieves) / Hans Zimmer

16 South of Heaven’s Chanting Mermaids (Remixed by Paper Diamond) / Rodrigo y Gabriela

17 Palm Tree Escape (Remixed by Adam Freeland) / Rodrigo y Gabriela; Hans Zimmer

18 Angry and Dead Again (Remixed by Static Revenger) / Rodrigo y Gabriela

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
21,69 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com