Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dvd, leçon, tango

La Leçon De Tango (CD+DVD)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Le Leçon De Tango” ile en iyi tango eğitmenleri evinizde!

Sony Music etiketiyle yayınlanan CD ve DVD’den oluşan “La Leçon De Tango” en iyi tango eğitmenlerini evinize getiriyor Albümün CD kısmındaki 20 adet birbirinden özel tango şarkısı ile tangoya giriş yapacak, ardından DVD ile en yetenekli tango dansçılarından Javier Castello ve Andréa Paula ile 2 saate yakın eğitim ile tangoyu öğrenecek ve adımlarınızı mükemmelleştireceksiniz

20 adet tango şarkısı ve en iyi eğitmenlerden tango derslerine ek olarak tangoya giriş ve tangonun tarihini içeren bonus içeriklerine sahip “La Leçon De Tango” her yaştan tango öğrenmek isteyen dans tutkunlarının kolayca tango öğrenmesini sağlayacak

CD

Nostalgico
La Cumparsita
Rio Sena
A fuego lento
Adios Palomita
Don Agustin Bardi
Bando
Bien Marcado
Forestal
Los Mareados
Poema Valseado
Recuerdo
Coral
Romance de Barrio
Uno
Payadora
Flores Negras
Severina
Flor de Lino
Contrabajissimo

DVD

Javier Castello, Andréa Paula ve Ardito Coma ile adım adım tango derslerini içeren ayrıca ek olarak tangonun tarihi ve dans ekolüne giriş bonus içeriklerine sahip DVD, tangoyu öğrenmek isteyen herkes için eşsiz bir kaynak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
30,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com