Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
25th, anniversary, buying, megadeth, peace, sellsbut, who’s

Megadeth (25th Anniversary) - Peace Sells...But Who’s Buying

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Megadeth (25th Anniversary) - Peace Sells...But Who’s Buying

Megadeth (25th Anniversary) - Peace SellsBut Who’s Buying

Megadeth’in Platin sertifikalı “Peace Sells… But Who’s Buying?” albümü ilk defa yenilendi ve 25 yıl ansına değişik sunumlar halinde raflardaki yerini aldı Bütün versiyonlara grubun 1987 yılındaki ilk dünya turu konserlerini ve Dave Mustaine ve Metallica’dan Lars Ulrich’in yazdıkları notlar da dahil edildi!

Deluxe kutuda ise daha önce yayımlanmayan ve az bulunur olan miksler, yüksek çöznürlükte ses kalitesi, 20 sayfalık kitapçık, grubun fotoğrafları ve vintage ürünler bulunmakta Kutunun kapağındaki yeni ve eşsiz bir mercekle sağlanan 3 boyutlu görüntüyle de Megadeth’in Vic Rattlehead karakteri üstünüze atlıyormuş gibi görünüyor

1986 yılında ilk piyasaya çıktığında da Dave Mustaine’e aynı seyleri hissettiren albüm ve albüme ismini veren parça, ona hala “Bu benim şarkım” dedirtiyor

Şimdi ya da daha önce, 1986’da olduğu kadar iyi olan bu albümü bütün bu yenilikler ve özelliklerle daha da çekici haliyle kaçırmamak gerek! Heavy metal hayranlarını çok sevindirecek olan bu yenilik, onlara da “bu benim şarkım” dedirtecek, arşivlerine eşsiz bir katkı olacak!

Geçtiğimiz 30 yılda heavy metale her açıdan büyük katkılarda bulunan ve bunu bir kültür haline getirmekte büyük paya sahip olan grubun, bir jenerasyonu da büyüttüğü bu dönemin kanıtı olan bu özel albüme ve setlerine her metalcinin arşivinde bir yer olmalı!

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
34,67 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com