Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benefit, blues, coast, george, gulf, impressions, louisiana, wetlands, winston

George Winston – Gulf Coast Blues & Impressions 2 – A Louisiana Wetlands Benefit

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

George Winston – Gulf Coast Blues & Impressions 2 – A Louisiana Wetlands Benefit

Grammy Ödüllü usta piyanist George Winston, New Orleans ve Lousiana için 2006 yılında yayınladığı “Gulf Coast Blues & Impressions – A Hurricane Relief Benefit” albümünden sonra şimdi de “Gulf Coast Blues & Impressions 2 – A Louisiana Wetlands Benefit” albümü ile müzikseverler ile buluşuyor

New Orleans’ın müziğini oldukça etkilediğini belirten George Winston, New Orleans ve Lousiana’da yaşanan felaketler sonucu bu bölgelere yardım ve farkındalık yaratma amacıyla bu albümü kaydetmeye karar verdi Albüm; George Winston’ın “New Orleans Shall Rise Again”, “Pixie in E Minor”, “Kindred Spirit”, “The Gulf Will Live Again”, “The Cries from the Wetlands 1 & 2” ve “New Orleans Slow Dance” isimli yepyeni bestelerini içeriyor New Orleans piyanistleri Henry Butler, James Booker, Professor Longhair, Dr John Allen Toussaint ve Jon Cleary albüme destek veren isimler arasında yer alıyor Bu albümün geliri, müzisyen Tab Benoit tarafından kurulan yardım kuruluşu “The Voice Of Wetlands”e bağışlanacak
TRACKLIST

New Orleans Shall Rise Again # 7 [Are the Levees Shored Up In America?]
Pixie # 6 in E Minor [Gobajie]
Kindred Spirit
Elements
Fanning the Flames
The Gulf Will Live Again #1
Georgianna
The Cries of the Wetlands 1
The Cries of the Wetlands 2
New Orleans Slow Dance
An African In the Americas

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
25,22 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com