![]() |
Casio WK 220 Standart Org |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casio WK 220 Standart OrgCasio WK 220 Standart Org Tuş Sayısı 76 Piyano tarzı tuş Tuş Hassasiyeti2 hassasiyet seviyesi, Kapalı Ses KaynağıAHL Maximum Polifoni48 Ton Sayısı600 Layer, Split Digital Effects Reverb 10 tip, Chorus 5 tipRitim 180 10 kullanıcı ritimi Otomatik Eşlik Modu: CASIO Akort, Parmak 1, Parmak 2 6 ![]() Kontrol: Start/Stop, Intro, Normal/Fill-in, Variation/Fill-in, Synchro/Ending Demo Şarkı152 Şarkı bankası Şarkı Genişletme Maksimum 10 şarkıtoplam 320KB a kadar Ders Fonksiyonu Ders yürütme İfadeler Ders bölümü seçme Performans Değerlendirme Sesli parmak kılavuzu Ders bölümleri : sağ el, sol el, iki el Metronome Vuruş: 0, 2, 3, 4, 5, 6 Tempo aralığı: ? 30 ila 255 Kayıt6 parça x 5 şarkı performans kayıt, 1 şarkı ders kayıt, yaklaşık 12,000 nota, gerçek zamanlı kayıt/playback Örnekleme Fonksiyonu Maksimum örnekleme kapasitesi: :8 adete kadar ses Maksimum örnekleme zamanı:8 saniye kadar Örnekleme ses girişi: MIC IN / SAMPLING jack Diğer Fonksiyonlar:Ritim Düzenleyici 10 kullanıcı ritimi Kayıt: 32 kurulum 4 set x 8 banka Hazır Müzik: 305 Tek Dokunuş: 180 set Otomatik Uyum: 12 tip Arpejyator: 90 tip Hazır Ölçek: Eşit mizaç 16 tip Oktav Aralığı: ±2 oktav Müzik Yarışması Ritim/Şarkı Kontrol Piyano/Org Buton Akort Kitabı Tuş Aktarımı 25 adım -12 ila 12 semiton Tuning Kontrol A4 415 ![]() ![]() ![]() Pedal Standard jack sustain, sostenuto, soft, rhythm Ekran Arkaplan Aydınlatmalı LCD MIDI GM Uyumluluk: Level1 Terminaller: USB Hoparlörler 12cm x 2 Amp Output 2 ![]() ![]() Giriş/Çıkış Terminalleri KULAKLIK ÇIKIŞI standard stereo jack SUSTAIN/DAMPER MIC IN /SAMPLING AUDIO IN USB: type B EXTERNAL POWER 9 ![]() Bilgisayar bağlantıcı için A-B tip Usb kablosu gerekmektedir ![]() Güç Gereksinimleri AC adaptor: AD-E95100L Boyutlar W x D x H 1,161 x 385 x 134 mm Ağırlık 6 ![]() Gövde Rengi Silver X Blank Aksesuarlar Müzik standı, şarkı kitabı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 281,25 USD + KDV 602,89 TL |
![]() |
![]() |
|