Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akord, hediye, piyano, yamaha

YAMAHA SU 7 PİYANO (AKORD HEDİYE)

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yamaha SU7 Konsol Akustik Piyano

Duvar Piyanosunda Konser Piyanosu Kalitesi

SU Serisinin üretiminde en önemli unsur üretim aşamasının tamamen el işçiliği üzerine kurulu olmasıdır Dünyanın önde gelen piyano teknisyenleri ve tasarımcıları tarafından tasarlanıp üretilen SU serisi , yine Dünyanın önde gelen piyanistleri tarafından onaylanarak sizlere sunulmuştur SU Serisinin üretimi tamamıyla özel bir atölyede gerçekleştirilir SU serisiyle evinizde sizinle birlikte uzun yıllar yasayacak bir mücevher sahibi olursunuz

88 tuş
3 pedal
131cm Yükseklik
Yüksek kaliteli konser tipi duvar piyanosu standardında üretim
El işçiliği ile üretilmiş Yüksek ses kaliteli ve özel laminasyon sistemi ile üretilmiş dayanıklı tam boy omurgalı ladin ağacından Yamaha Crown Design Ses Tahtası
6 adet Ladin ağacı sırt omurgası
Sert akçaağaç ses köprüsü
Full Lamine edilmiş sertakça ağaçtan çivi bloğu
Tamamı dengelendirilmiş ve ağırlık testlerine tutulmuşkuyruklu piyano tuşu uzunluğunda ağaç tuşlar
Plastik parça asla kullanılmayan orijinal Yamaha CFIIIS Tam kuyruklu piyanoya ait çekiç başlıklı Japon mekanizma
El ile dikkatlice işlenmiş seste asla negatif değişiklik sağlamayan saf bakır teller
Yavaş kapanabilen tuş kapağı
20 ton tel gerilimi tansiyonuna dayanıklı omurga tasarımı
Çift kademe açılır üst kapak
Özel Yamaha patentli Döküm Şase
Yüksek Kaliteli Akrilik tuş kaplaması
V-Process(tm) Yamaha V çerçeveli sırt omurgası dizaynı
Yüksek kaliteli döküm pedallar
YAMAHA Japonya Üretimi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Seçenek : PE ( Parlak Siyah )
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
17940,99 €

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com