![]() |
Casio Celviano AP-6 BP Dijital Piyano |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casio Celviano AP-6 BP Dijital PiyanoCasio Celviano AP-6 BP Dijital Piyano Tuş Sayısı:88, Üçlü-sensör ölçekli hammer tuş (mat) Tuş Hassasiyeti:3 hassasiyet ayarı, Off Ses Kaynağı:Linear Morphing AIF Maksimum Polifoni:128 Ton:250 dahili ton: 12 büyük piyano tonu (6 modern, 6 classic), 9 elektrik piyano tonu, 6 vibraphone/clavier ton, 13 org tonu, 15 strings/synth pad ton, 17 guitar/bass ton, 36 variation ton, 128 GM ton, 14 drum set Layer, Split Dijital Efekt Reverb (4 tip), chorus (4 tip), parlak, DSP (bazı tonlar dahili), akustik rezonans sistemi Ritim/Patern 180 (20 piyano ritmi içerir), 10 kullanıcı ritmi Otomatik Eşlik Mode: CASIO Chord, Fingered 1, Fingered 2 (6th off), Fingered 3 (on bass), Full Range Chord Kontrol: Start/Stop, Intro, Normal/Fill-in, Variation/Fill-in, Synchro/Ending Demo Şarkı 60 (Müzik kütüphanesi) 8 (demo ton) Şarkı Genişleme:10 şarkı (Şarkı başı maksimum 320KB ) Ders Fonksiyonu Parça on/off (Ders Bölümleri: sağ el/sol el) Metronom:Vuruşlar: 0, 2, 3, 4, 5, 6 (Tempo arakığı: ? = 20 ila 255) Kayıt:17 parça (16 sistem parçası) x 5 şarkı,şarkı başına yaklaşık 10,000 nota, gerçek zamanlı kayıt/pleybek, punch-in/punch-out kayıt desteği Diğer Fonksiyonlar:Ton seçme butonu Ritim editor (10 kullanıcı ritim) Kayıt: 96 set (4 ritim alanı 8 ton alanı) x 8 banka) Hazır Müzik (akor ilerlemeleri ile birlikte): 300 hazır 50 kullanıcı tarafından yapılandırılıan Tek tuş ayarları: 180 set Oto harmonize Düet fonksiyonu Temperament (hazır ölçek): 16 tip eşit mizaç Stretch tune (on/off) Oktav aralığı: ±2 octaves Panel kilidi Kaydırmalı tuş kapağı Tuş Aktarımı 25 adım (-12 ila 12 semiton) Tuning Kontrol A4 = yaklaşık 440 Hz ± 99 sent Pedal:3 pedal (damper, soft, sostenuto)* damper = sorunsuz çalışma Ekran:Arkadan aydınlatmalı full noktalı LCD SD Hafıza Kart Slotu SD Hafıza kartı kapasitesi: 2GB'' a kadar, CASIO formatında şarkı çalma, CASIO fformatında kaydetme ve yükleme, kart format, fdosya silme * SMF Format için destek 0 veya Format 1 yalnız pleybek için * Kayıtlı performans verileri standart bir MIDI dosyasına (SMF Format 0, dosya adı uzantısı: MID) dönüştürülür ve bir SD hafıza kartına kaydedili MIDI:GM Compatibility: Level1 Terminals: MIDI IN/OUT Speaker 16cm x 2 5cm x 2 (2-way 4 speaker) Amp Output 30W+30W Input/Output Terminal Headphones (standard stereo jack) x 2 LINE OUT (L/MONO, R) LINE IN (L/MONO, R) USB: type B MIDI IN/OUT * Bilgisayar bağlantısı için (A-B type) Usb kablo gerekmektedir ![]() Ebatlar (W x D x H) 1,412 x 492 x 900mm * Müzik standı ve diğer projeksiyonlar hariç Ağırlık 58 ![]() Gövde Rengi Parlak siyah kaplama Aksesuarlar Yüksekliği ayarlanabilir tezgah, kulaklık kancası, muzik standı, skor kitabı, piyano kapağı Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 2 ![]() 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|