![]() |
Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem Var |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem VarKaplan İçin: ![]() Mate İçin ![]() Ctn için ![]() Rahatsız İçin ![]() Asyaland İçin Burcu İçin ![]() Angelesdream İçin ![]() Ergenekon İçin ![]() Suskun İçin ![]() Tatia İçin ![]() Virus İçin ![]() İsimsiz Karanlık İçin ![]() Yosun için bir paket kaliteli sigara ama ister iç ister sakla keyfine bırakıyorum ![]() ![]() ![]() Umarım beğenirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ctn_86
|
![]() gerçekten çok beğendim biliorum bi daha hiç bi yerde bööle bi hediye almayacağım çok tşk ler:)ee bende sana karşılığında bunu alıorum nası? ![]() ayrıca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
speed
|
![]() oo tam istediğim araba tşkkür edrm:) yolkeser seni tam olarak tanımadığım için nasıl bi hediye alacağımada karar veremedim yorumun için saol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
yosun_26
|
![]() speedciimm çok saol ben sigara kullanmıyorum ama hediye olduğu için saklarım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
speed
|
![]() yosun bencede içme zaten cok pahalı kıymeti kalmaz:) angelesdream gitarda yakıştı bana saol:)ikinizede yorumlarınız için ben teşkkür ettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() sağol meslektaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
speed
|
![]() bende begeneceğini düşünmüştüm başka şansın varmı okadar para saydım:))))) yorum yazdığın için ben tşkkür ederim müdürüm:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
jojo'slover
|
sen bana hediye vermedin ama olsun ben sna veriyim speed bak bu da ben sana rock konseri bileti hemde iki kişilik : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
speed
|
![]() aaa tşkkürler kusura bakma unutmuşum ama sende hiç siteye girmiyosunki:)nese ben bunun altında kalmam buda senin için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
suskun
|
![]() speed çok centilmensin çok çok teşekkür ederim meslektaşım:))
|