Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afet, inan, prof

Prof. Dr. Afet İnan

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Prof. Dr. Afet İnan

Prof Dr Afet İnan
[*] Bu kitap, yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin örnek bir kadınının yaşamöyküsüdür
Ankara’daki öğretmenlik yıllarında bir erkek öğrencisinin, "Kadınların seçme ve seçilme hakkı yoktur!" sözü üzerine kadın hakları için kamçılanıp bu işe sarılan ve sonunda da bu mücadelenin zorlu ilk etabını kazanan; Türkiye’de arkeoloji çalışmalarının başlamasını öneren ilk kişi, bir genç kız; iradenin sembolü
Bir yandan okurken bir yandan da çeşitli araştırmalarının sonuçları doğrultusunda ülkesini yurtdışındaki bilim çevrelerinde tanıtmaya çabalayan ve asla geri adım atmayan, ülkesine layık uygar bir kadın, bir yurtsever; sebatın sembolü
Cumhuriyet''in kurulmasıyla birlikte ülkedeki birçok değişim ve dönüşüme tanıklık eden, kimi önemli çalışmaları doğrudan sırtlayan Prof Dr Afet İnan''la ilgili bu kitap, ülkemizdeki herkesin okuması gereken, herkese hitap edebilecek, yanı sıra genç araştırmacılara da kaynaklık edecek kapsamlı bir çalışma

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com