Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dalgası, kan, sevda, siyaset

Kan Dalgası Bir Sevda Üç Siyaset

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sultan Abdülhamid dönemindeki Ermeni Komitacığını roman tadında yazılmış bir eserle karşı karşıyasmız Hayatın olduğu yerde söze ne hacet, "Sözde Kızıl Sultan" adı verilmiş, Sultan Hamid içindeki Allah korkusunu bir an bile unutmamıştır Bu yüzden , kan dökmek şöyle dursun, hiçbir idam fermanını onaylamak istememiştir
Komitacılann saraya gönderdikleri Sabin(Hayal) isimli genç Ermeni kızının Sultan Abdülhamid üzerindeki etkisini, ardı ardına yapılan ayaklanma ve tarihe "bomba vakası" diye geçen Yıldız suikastinin arka planınmda neler yaşandığını, Ecnebi devlederin Kafkas Ermenilerine maddi manevi destek sağlayarak oluşturdukları hadiselerin "millet-i sadıka" denilen yerli Ermenileri de ne zor durumlara düşürdüklerini, Abdülhamid Han''ın da çok elim olaylar karşısında soğukkanlılığını muhafaza edişini, Ermeni hadisesinin 1915 tarihinden ibaret olmadığını bu kitap adım adım size gösterecektir

Eserin kaleme alındığı ve gazetede tefrika edildiği dönemde, hadiseleri yaşayanlann büyük bir kısmının henüz hayatta olduğu unutulmamalıdır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,42 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com